Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 12, 2010

Amaletsijs woog op het moment van schrijven 75.60 kg (bmi: 27.11).

O, wat baal ik hiervan.
Sinds afgelopen woensdag last van mijn rug, loop sinds donderdag echt als een oud vrouwtje door het huis te strompelen, verschrikkelijk. Daardoor doe ik niets, eet en drink ik waarschijnlijk te veel en hup, ben weer op de 75 kg. Alle moeite van de 3 weken ervoor voor niets. Daarbij baal en schaam ik me voor die ballonnen buik, kan wel janken. Zo, kan het hier wel zeggen, ben toch (bijna) anoniem, een bekende houdt het wel voor zich. Morgen maar eens werk maken van een fysiotherapeut en dan hopenlijk weer opkrabbelen....
:amaletsijs:

Onbekend
September 12, 2010 om 09:14
he get,dat is idd balen zeg. Wat is het toch vervelend als je lichamelijke klachten krijgt waardoor je niet of slecht kan bewegen he!
Wordt je rug van een beetje wandelen of fietsen ook niet wat soepeler?
Bij mij merk ik het wel dat het goed is als ik wat in beweging blijf, maar ja dan eerst wel een pijnstiller om in beweging te kunnen komen soms :)
succes met de fysio, en als je weer wat kunt bewegen dan gaan die kilo's er ook vast wel weer af!

:snoopy66
September 12, 2010 om 14:34
Kan t me voorstellen hoor, zeg t ook wel eens, die buik, die rot buik, ja hallo, daar hebben kinderen in gezeten, ja bij anderen ook en die hebben dat niet zo.

Ken t allemaal.
Moet toch naar de buikspieroefeningen....

Vandaag weer 5km gelopen, had zo weinig zin, maar mezelf een schop onder mijn kont gegeven en gegaan en toen ik klaar was, toch lekker dat ik was gegaan:D

Succes verder he.
September 13, 2010 om 09:48
Kom op, doorzetten hoor! Ook al gaat het effe wat minder lichamelijk je kan toch nog wel veel lekkere (goede) dingen eten?
Maar ik snap je frustratie wel hoor, het is en blijft vervelend als je van de rugpijn geen kant op kan! Gooi het eruit meid! Dat lucht enorm op....
Onbekend
September 13, 2010 om 10:15
En... heb je een afspraak kunnen maken bij de fysio? hoop het voor je!
September 13, 2010 om 15:14
Wauw, bedankt meiden voor de support!
Morgenochtend naar de fysio, ben heel benieuwd.....
:amaletsijs:
September 14, 2010 om 06:42
Hoi Annemieke,
Ja ik wandel ook als het regent maar dan alleen als ik een georganiseerde tocht loop. Zoals a.s zaterdag is de Dam tot Dam loop. Daar heb ik een kaartje voor maar helaas heeft mijn vriendin af moeten zeggen dus ik moet alleen. Daar zie ik wel tegenop omdat het helemaal in Amsterdam is en ik wil met de auto gaan (ik ben geen fan van autorijden).
Ik wandel eigenlijk nooit "zomaar". Een georganiseerde tocht is veel en veel leuker, de rusten zijn meestal goed gepland waar je dus ook kan plassen en eten. Nu zit ik alleen met het eten wat ik mee kan nemen. Meestal neem ik broodjes mee voor onderweg maar dat kan nu niet meer. Ik zit te denken aan de repen van dr Atkins, zou dat volstaan? Of zou ik ook iets van Bifi worstjes mee kunnen nemen? En Babybel kan dat ook?
September 14, 2010 om 07:32
Hoi Annemieke,
ja ik kan wel met de trein gaan maar dan ben je zo lang onderweg! En ik kom aan in Zaandam, moet ik met de trein terug naar A'dam en dan overstappen.......zo'n gedoe. Als je met meerdere bent is dat goed te doen hoor, maar in mijn uppie zie ik dat niet zo zitten.
Als je geinteresseerd bent in georganiseerde tochten, moet je eens op internet kijken bij wandelkalender.nl daar staan ALLE tochten in die te lopen zijn in Nederland. Ik ben lid van een wandelvereniging en krijg jaarlijks mijn wandelboek thuisgestuurd, het LWP (Landelijk Wandel Programma)
Onbekend
September 14, 2010 om 14:03
En... lekker gekneed bij de fysio?? Heeft ie idee wat het is?

Vanavond dus ook niet dansen? of toch maar wel proberen?

succes en sterkte er mee,

:snoopy66
Onbekend
September 16, 2010 om 04:57
Was geen best weer dinsdag voor de gondelvaart enzo he! Jammer hoor. Maar goed het zal evengoed wel leuk zijn geweest.
Ik ben ook elke dag braaf mijn fysio-oefeningen aan het doen en dat helpt toch wel voor overdag!

:snoopy66
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan