Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 12, 2010

Eddydm woog op het moment van schrijven 87.10 kg (bmi: 27.49).

Oei al een ganse week niets genoteerd in mijn dagboek.
Weersomstandigheden lieten me niet toe om dinsdag en woensdag met de fiets te gaan. Dan maar woensdagmiddag in de fitness de fiets :fietsdefietsdefiets: op en daar wat katoen gegeven. Les 22 start to run :joggendmannetje: afgehaspeld. Goed dat daarin steeds op het juiste moment een motiverende stem je komt zeggen dat je op de goede weg bent. Het sleutelwoord is dan ook :youcandoit:
Besluit is :jippiehetwerkt:

do & vrij : niets speciaals, de klassieke jojo-beweging op de weegschaal als gevolg van het dagelijks wegen

Zaterdag : genoten van het mooie weer. :zonnetje2:Lezen in de zon. :krant:We moeten er van profiteren zolang we kunnen. Aangezien er van fitness niets in huis gekomen was, 's avonds nog vlug een tochtje op de fiets:wielrennen:

Zondag : Fitness (start to run 23 :loopband2:, fietsen :fietsdefietsdefiets:, crosstrainer) :destepper: maw de gewone oefeningen. Lopen wordt zwaar. de lengte van de loopstukjes begint me parten te spelen. Moest die stem er niet telkens tussenkomen om te motiveren, 'k zou wellicht opgeven. En uiteindelijk kan ik het wel! :doingit: Wat nogmaals bewijst dat een mens veel meer aankan dan hij zelf denkt!

'k heb ook net mijn smiley ontvangen. Ik denk wel dat ik nooit dat jeugdige, gezonde figuur meer zal bekomen. Mijn leeftijd, daar kan ik niets meer aan doen. Mijn haren geven hun kleur prijs en worden grijs, maar zijn (momenteel) nog koppig genoeg om te blijven staan.
Deze persoonlijke handtekening zal ook voor mij steeds een bevestiging zijn van mijn doel: een gezonde (jonge) geest in een (ouder maar) gezond lichaam.

Wat gewicht betreft is het inderdaad een beetje jojo. Alhoewel! Ik ben uiteindelijk toch op mijn gewicht van vorige week gebleven. Ik vreesde enigszins het eerste doel :onderde90kilo: niet meer te houden.
Tweede doel was onder de 88
En nu opweg naar :onderde85kilo:

Belangrijkste blijft : :geloofinmezelf:

Groeten
:eddydm:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan