Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 12, 2010

Lunali woog op het moment van schrijven 78.20 kg (bmi: 29.07).

Update 14/9 (22.02): Het gaat goed! En wat een wind zeg!:tornado: Ik had rijles, en ik moest echt sturen want anders ging ik steeds over het strookje!! Moeilijk!!!!!
Mijn baby katje, inmiddels al groot genoeg om over alles heen te rennen en springen en stoute dingetjes doen, is vandaag ergens binnen gekomen wat ik niet zo leuk vond. Hij ging in het la waar mijn bestek in zit in de keuken, en toen ging die spelen met een vorkje, en heeft ie zijn pootje aan vast gehoduen. Ik was boos omdat ik niet wou dat ie daar ging zitten, dus wou hem wegtrekken, en jah hoor...hij had zijn pootje helemaal vast, en het vork die zat ook vast ergens in dat kastje in een bakje, en helemaaal een DRAMA!!! Ik schrok me dood, ik was echt serieus doosdsbang, begon te trillen en bijna te huilen van hoe erg ik het vond dat mijn liefste kat pijn aan het lijden was. Ik kon niks doen, en hij maar huilen (miauwen dan...)...ZO ERG GEWOON! Ik heb uit eindeiljk gewoon dat vorkje ergens los gemaakt, en toen zat het zelfs nog gewoon aan zijn pootje vast, ik dacht echt meteen aan bloed en bah, maar nee het was gewoon dat ie een van zijn vingertjes tussen de twee paaltjes van het vork is gekomen zegmaar. Eng hoor! Arm beestje. Ik hou zoveel van hem. Ik was zo bang dat hem iets zou overkomen! Hij heeft de hele avond bij mij op schoot gelegen, hebben we samen een filmpje gezien. Zo dat was het weer voor vaandag! :)


Update ochtend 14/9: Joehoee!! Ik ben al 2 kilo lichter...Zie je die 78 was maar niet helemaal waar!! :) Komt beter dan ik dacht! Nu gewoon volhouden!

WEEK 1:

Doelen:
- 1 uur per dag studeren [:)][:) ][ ][ ][ ][ ][ ]
- Zaterdag huis opruimen en schoonmaken [ ]
- Aan het dieet en aan sport schema houden [:)][:)][ ][ ][ ][ ][ ]

Sportschema:
Maandag- 2 uur aerobics
Woensdag- steppen + aerobics
Donderdag- 2 uur aerobics
Zaterdag- rondje gezelig fietsen

September 13, 2010 om 05:23
Hey doll,

Strak plan hey! Toppie!!

Amsterdam blijft gewoon in mijn hart hoe dan ook MOKUM ouwe ;)

Heb je een leuk weekend gehad??

Fijne week,
Rine
September 13, 2010 om 11:11
Succes met Sonja !
September 13, 2010 om 14:15
Hoi Luna!

ja ik ben eigenlijk wel een beetje trots dat ik elke dat zo vroeg opstaan.. maar ik moet! anders zal ik nooit meer afvallen. ik moet bewegen om het allemaal een beetje aan de gang te houden. in de middag na werk heb ik geen puf of maar een vinger te liften.. dus al het werk moet maar in de (vroege) ochtend gebeuren

ik zie dat jij je planning ook al rond hebt.. nice!! ik wens je veel succes toe!
September 13, 2010 om 14:44
Hee Luna,

Goed hoor dat je bent begonnen met afvallen! Het is zonde om op zo'n jonge leeftijd als ons al overgewicht te hebben, minder word het er iig niet op als je ouder wordt! Heel knap van je, heb daar echt respect voor. Heb je echt aanleg om vlug aan te komen of ligt het ook aan je eetpatroon? Ik ben anderhalf jaar geleden bevallen van mijn zoontje en sindsdien heb ik nog wat zwangerschapsvet wat ik weg wil werken ;) Alleen de laatste kilo'tjes gaan meestal het moeilijkst. En daarbij vind ik eten veel te lekker! Dus het is ff bikkelen maar we komen er wel! Hoop dat deze site steun voor je bied, ik hou strikt elke dag mijn dagboekje bij en dat motiveert enorm! Zelfs mijn 'vreetbuiten' staan erin.

Zoals je ook in mijn voedingsschema kan zien wisselt het aantal kcal ook bij mij. De richtlijn is 1000, maar daar wil ik nog weleens over heen gaan. Ik zoek goed uit waar weinig kcal in zitten, ook in verschillende merken scheelt dat soms enorm. Vaak hoef ik niet eens honger te lijden om op 1000kcal uit te komen, het is gewoon even puzzelen!

Zo, ik wens je in ieder geval HEEL veel succes!!! Vind je het goed dat ik je als buddie heb toegevoegd? Dan volg ik je ;)

Liefs X
Danoon
September 13, 2010 om 15:24
Zooo echt waar twee jaar geleden op 53? Dat scheelt echt een hoop inderdaad. Emotie-eten damn it killsss! Ik woog 2,5 jaar geleden dus ook 51/52 ;)

Maar kom jij ook aan dan als je 2000kcal per dag eet? Een vast patroon is heel belangrijk en heel goed dat je dat volhoud, maar ik vind dat best lastig. Het gaat hier meestal een paar weken super en dan wat minder. Helemaal als ik dan bv naar school moet en ik heb geen brood/kellogs meer in huis, dat ik dan vertrek zonder te eten en op school bv alleen een broodje eet. Dan voel ik me ook totaal niet fit ofzo en ik wil dan niet gaan snacken. Zag dat je het Sonja Bakker boek gebruikt, kook je daar zelf uit? Mijn moeder heeft dat boek ook maar ik moet eerlijk toegeven dat ik de discipline niet zou hebben iedere dag netjes te koken wat er in staat. Heel goed hoor!!

Liefs
X
September 14, 2010 om 05:18
Heyy,

Ben ook erg blij op dit moment!!!
Nu nog volhouden!

Zie dat het bij jou ook weer
goed gaat!? :youcandoit:
Wilt het allemaal verder nog lukken?


Liefs,:wiejebent:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan