Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 12, 2010

Sylletje woog op het moment van schrijven 81.60 kg (bmi: 26.64).

zo de vkantie zit er weer een week op.......het was heerlijk in frankrijk. Dat bijkt ook wel, want mijn pijnlijk moeizame verloren kilo's waren eerder thuis dan wij!!! :-) Altijd fijn zo een souvenier. Is al die wijn, gin, cointreau, worst en kaas toch niet voor niks geweest!!!!!
Maar goed, we proberen de draad weer op te pakken, ik merk dat mijn buik een grote gasballon is, als het helium was dan hing ik al dagenlang tegen het plafond!!!!! Hopelijk komt dat een beetje snel in het gareel en dan ook de kilo's.
We hebben ook het hardlopen weer opgepakt, viel niet mee! Voor de vakantie kreeg ik een kuitblessure waardoor ik ook al uitgeschakeld was. Dus nu weer oppakken was wel zwaar. Maar een paar vrienden hebben ons een schop onder de kont gegeven en nu zitten we er weer lekker in!!! We zijn de 5 minuten grens voorbij en nu gaat het super (voor de kenners les 18 van start to run) Zit nu helemaal blij op de bank.
1 minpuntje.........ik heb staads zon kiespijn na het lopen........net onder een brug........heel vreemd, vervelend en pijnlijk!
Nou vanaf vandaag ga ik weer bloggen en wegen!!!
Ik ben er weer!!!!

September 15, 2010 om 04:58
Hoi,
Ja jammer is dat na zo'n vakantie. Maar je hebt wel genoten van een weekje eruit. En dat is toch ook wat waard. Nu heb je de energie en motivatie weer om goed te gaan afvallen.

Fijn dat het hardlopen weer lukt. Die 5 minutengrens bleek voor mij een heel belangrijke. Vanaf dat moment had ik het gevoel niet meer steeds buiten adem te raken. En als dat toch gebeurde kon ik door iets langzamer te lopen ook weer opadem komen (dus zonder wandelen). Geeft een goed gevoel.
Balen van die kiespijn. Misschien een tandarts naar laten kijken? Want t is wel een beetje vreemd.

:succes:

Tamara
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan