Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Liiisann woog op het moment van schrijven 64.30 kg (bmi: 21.99).

Hoi hoi dagboeklezers,

Hoe is het met jullie? Met mij gaat het eindelijk echt goed. Ik zit heerlijk in m'n vel en voel me goed. Mocht ook wel weer naar 2 weken tijd. Afgelopen weekend niet zo veel gedaan. Gisteren eindelijk weer een keer wezen sporten en s'avonds lekker sushi gegeten. En het heeft z'n vruchten afgeworpen afgelopen week, want vandaag was mijn weeg dag en weeg nu 64,3:super!:

Heb dus maar meteen even mijn introductietekst aangepast, want daar stonden nog helemaal geen streefgewichten van mij. Op 3 van de 5 streefgewichten ga ik mijzelf sowieso belonen, te beginnen bij 63 kilo. Waarmee? Dat weet ik nog niet! Maar ik denk als ik de 58 kilo haal, mijzelf een dagje Parijs gun. Met de trein is het allemaal toch niet zo duur en ben er nog nooit geweest. Dus een doel om naar uit te kijken helpt altijd.

Vandaag wordt een zware, hele zware, dag. Gewoon eerst wat doen op de hogeschool voor mijn studie. Maar om 3 uur vanmiddag heb ik mijn eerste gesprek bij de psycholoog. Ik heb een emotioneel zwaar jaar achter de rug en ken mijzelf gewoon niet meer. In hoe ik denk, doe en reageer. Maar ben wel een beetje bang voor vanmiddag. Ik zit nu zo goed in mijn vel en ben bang dat het vanmiddag ineens omslaat. Aan de andere kant, ik weet niet waar ik moet beginnen om wat er gebeurt is af te sluiten en hun kunnen mij daarbij helpen. Het zal dus allemaal wel goedkomen, maar vind het wel heel spannend. Gelukkig vanavond wel afleiding, moet lekker werken van 6 tot 10 in de supermarkt, dus even aan wat anders denken dan.

En dan is mijn dagje alweer om. De rest van de week zo veel mogelijk sporten. Heerlijk...

Nou lieve dagboeklezers. Ik spreek jullie snel

Liefs Lisan

September 19, 2010 om 12:50
Hey meid,

Fijn dat je zo lekker in je vel zit, want dat is super belangrijk
En zeker als je wil afvallen :)
Ik hoop dat je een goeie week hebt gehad en dat je straks de start van een fantastisch nieuwe maakt!

:mumble:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan