Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Mirvana woog op het moment van schrijven 99.80 kg (bmi: 32.96).

:halloallemaal1:

:gelebloemen03:

Donderdag 16 September 2010

Gisteren heerlijk gezwommen en ja daar was me oude vlam weer en ja hij was weer aant flirten ik kreeg het er warm van haha.
Vanochtend 1,5 uur gesport heerlijk, was daarna wel moe en meestal ben ik dan fit mja. Met het eten gaat het ook goed alleen denk ik dat ik savonds met het avondeten teveel kcal binnen krijg en dat het daardoor wat langzamer gaat.
Vanavond alles geregeld met me nieuwe werk en ga volgende week mijn contract tekenen voor een jaar :)

:gelebloemen03:

Woensdag 15 September 2010

Gisteren had ik een proefdag op mijn nieuwe werk het was super leuk :) het zijn kinderen met een hechtingsstoornis met daarbij gedragsproblemen het is niet echt mijn doelgroep, maar vind het wel interessant.
Mijn eigen project is pas in februari met volwassen met een verstandelijke beperking en psychiatrsiche stoornis dat is meer mijn ding mja nog ff wachten.

Met het eten gaat het super :) vanochtend was ik weer even blij met me weegschaal 99.8 :) Vanavond lekker zwemmen en mijn doel voor volgende week is 99.0.
Krijg af en toe wel trek in iets lekkers, maar ga dan toch voor een appel of een gezond koekje. :afgevallen:

:gelebloemen03:

Dinsdag 14 September 2010

Wat een sombere dag zeg vandaag. Vanochtend werd ik vroeg wakker en ik zei tegen me zelf je moet echt gaan sporten als je wil gaan afvallen. Nou ik me omgekleed om te gaan sporen kijken ik naar buiten en het leek wel een spookstad. Mja ik op de fiets naar de sportschool, koud dat het was brr, en toen ik afstapte had ik het bloedheet hihi. 1,5 uur op de sportschool staan zweten toen weer terug naar huis met weer die klote wind en jahoor stapte net op me fiets en begon het te regenen en niet zo zachtjes ook.:storm: Maar ondanks het weer heb ik toch 2 uur intensief gesport, 1,5 uur in de sportschool en 30 min heen en weer fietsen.

Vanmiddag ga ik voor een proefdag naar mijn nieuwe werkgever, ik ben benieuwd en heb er zin in :D. Ik zoek een leuke locatie waar ik tot februari blijf en dan ga ik naar mijn eigen project toe :)

:succesbuddies:

:gelebloemen03:

Maandag 13 September 2010

Ik heb een heerlijk weekend gehad. Ook al was er daar niet veel te doen, we hebben ons zeker vermaakt.
Ik heb ook lekker bewogen en soms iets extra's genomen :). Het ontbijt heb ik netjes gehouden ook al lag er zoveel lekkers in het hotel haha. Heb netjes beide dagen 2 bruine boterhammen op en zondag een sinaasappel erbij.

Vanochtend stond ik op met barstende hoofdpijn en het is jammer genoeg nog steeds niet weg. Hierdoor had ik echt geen zin om naar de sportschool te gaan fietsen. Vanochtend op de weegschaal gestaan en wat gaf hij aan 101.0. Ik ga geen weegdagen meer plannen, ik ga me wegen wanneer ik zin heb. Of het nu 1x in de week is of 1x in de 2 weken of elke dag. Ik zie het wel :)

Mijn motivatie is er nog steeds ik ga er ook helemaal voor. Hopelijk zakt me hoofdpijn wel dat ik vanmiddag een lekker stuk kan gaan wandelen met mijn hond.

Jullie ook een fijn weekend gehad?

:update:
Vanochtend toch een uur lekker intensief gewandeld met mijn hond, ook al had ik bonkende hoofdpijn. Vandaag was ik toch nog vrij en heb ik 1,5 uur step to the beat gedaan ook genoeg kcal verbrand. En net nog even gestept op de wii dus vandaag genoeg bewogen. Met het eten is het ook goed gegaan heb vandaag 2 crackers op en 2 broodjes dalijk nog avondeten. Het is een goede dag voor mij :)


September 13, 2010 om 04:40
Hallo meissie!!*8*

Wat vervelend dat je boven de 100 zit nu, je woog 99.9 he?
Maar je bent toch zo goed bezig? Je kan trots op jezelf zijn hoor, ik heb ook weleens een rot weeg moment, net zoals vele met ons denk ik!
Gewoon weer lekker doorgaan..

Het lijkt wel of ik vanacht in een driehoek heb geslapen!
Ik heb zo'n pijn in me rug, ik weet echt niet wat ik gedaan heb vanacht..:haha::jij:

Nou meissie, als er iets is kan je altijd een berichtje sturen he?
Zet hem op!!

Dikke kus Serena.
*9*
September 13, 2010 om 07:25
Hey,

Dat moet je zeker doen! Wegen wanneer je dat wil.
Je moet doenw at werkt voor jou!

Maak je niet zo om die ene kilo! Misschien ben je het morgen al kwijt. Het is soms ook gewoon een moment opname. Dat heb ik ook geleerd met mijn afvalrace! Doe morgen maar weer wegen en probeer door de dag heen een minimale cal. inname!

Succes

Sher
September 13, 2010 om 11:01
heej meis,

jammer dat je er niets van ziet (zou zó leuk zijn he) maar echt heel goed van je!
las dat je ook geen vaste weegdagen hebt, haha, ik heb nog steeds geen weegschaal in huis. Af en toe wil ik echt graag kijken, maar de verleiding kan ik zo heel makkelijk weerstaan:)

succes!
September 13, 2010 om 14:23
Hoi!

ja ik ben ook errug blij met mn weggewerkte kilos.. maar tja.. een paar down.. many more to go!.. maar elk begin telt!!


ik zie ook dat je al wat kilos kwijt bent! voelt lekker ? veel succes met het afvallen!

:ladycuracao:
September 13, 2010 om 15:39
Heyy

Wat goed van je dat je hebt bewogen. Ik voel me vandaag beter dan gisteren. Ik heb nu al mijn beweging gehad en toch minimaal gegeten. Ik ben benieuwd wat de weegschaal morgen zegt.

Truste...tot morgen

Sher
September 15, 2010 om 12:19
thanks! en jij 99,8! lekker onder de 100!

goed gedaan!
September 16, 2010 om 09:30
Hoi!

- Even dit terzijde- Toffe nieuwe foto's! Ik vind je er veel slanker uit zien dan je eerste foto! Echt een heel groot verschil te zien, en het is nu nog maar een goed 4 kg? Tof zeg!

Hoe was je eerste proefdagje? Viel het wat mee? Mijn dagje viel wel méé, maar is heel wat ingewikkelder dan op mijn vorig werk. Allemaal nog heel ouderswets! Pfft! Ow.. best eerst je dagboekje lezen, dan eerst te willen reageren... het is wel tof dat je het intressant vond!

Misschien vind je er wel een vaste job in!

Veel liefs!:D
September 16, 2010 om 16:17
Hmmm ik ben benieuwd over de oude vlam.
Is het 'past' of 'future'??

Succes met je nieuwe werk. Wat goed van jou!

Ook succes met op de 99 komen! Ik zal voor je duimen!
Je kunt het.

Liefs
Sher
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan