Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Pascale67 woog op het moment van schrijven 85.50 kg (bmi: 29.58).

:deoverwinning:
Laten we hopen dat dat ook een keer voor mij gaat gelden !
We zijn uiteindelijk nog maar net begonnen; ik mag hopen dat ik over een jaar terug kijk op heel veel ups na heel veel downs (en ik weet dat ik vaak zo "stout" ben en zo (d)wars:fluiten:)

September 15, 2010 om 03:14
:hi: Hoi Pascale.

Lukt het een beetje met :afvallen:
Of vind je het nog steeds zo'n strijd? :zucht:
Paardrijden is geweldig he? Jammer dat je man en zwager niet meer mee willen. Lijkt me geweldig, over de hei heen banjeren.

Misschien eens kijken of er niet anderen bij die manege zijn, waar het mee zou klikken? Wie weet hou je er een nieuwe vriendin aan over. Samen over de hei! :paardrijden:

:zethemop:

:katjed: Katje.
September 15, 2010 om 06:55
Wat lukt met afvallen...eigenlijk ben ik nog niet zo lang bezig...en meerendeel zit toch tussen je oren....en vervolgens je mond in ! Dus ik ben er nog lange niet ! Ben nu 43 en als ik alles bij elkaar uitreken, is er de afgelopen 20 jaar elk jaar gemiddeld een kilo blijven "plakken". Dus: oppassen geblazen !! Ik moet het vóór blijven; voordat ik op een dag in de spiegel kijk en op de weegschaal de magische 100 zou zien verschijnen. Nee, dat wil ik ook echt weer niet hoor !! Een leuk Bourgondisch leven prima; maar ik wil er nog wel lang van kunnen genieten zonder gehijg, gepug, gesteun en gekreun. Ja toch ?? En daar moet ik nu éénmaal een automatisme in zien te vinden in mijn dagelijkse gebeuren (oren):gabeseffen:
Dus: :geendagzo:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan