Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Tilgoedbezig woog op het moment van schrijven 96.20 kg (bmi: 33.68).

:hallo3: allemaal,

Het is zover, ik ga zometeen een midweek lekker ontspannen op vakantie. Een paar dagen pilates :O, wandelen :), sauna :poeh: en workshops :holy:. Alles om lichter te worden. Niet alleen mijn lijf, maar vooral (hopelijk) mijn hoofd en mijn leven.
Ik wil dit een begin laten zijn van echt goed voor mezelf zorgen, eens lekker opruimen in zowel mijn hoofd als mijn huis en leren loslaten en accepteren wat en wie ik ben. Ik ben hier al een tijdje mee bezig, maar het lukt nog niet allemaal zo goed. Dit zou weer een zetje in de juiste richting kunnen zijn.

:update: Oh ja, nog even wegen voordat ik ga en gelukkig, de kilo die ik vorige week was aangekomen is er al weer af. Vrijdag weer wegen, kijken wat deze midweek voor mijn gewicht heeft betekend.

:tilgoedbezig:

September 13, 2010 om 07:32
Hoi Til,
Ik kom je nog even een heerlijke, welverdiende midweek toewensen - het klinkt perfect wat je gaat doen, dus ik hoop dat je er erg van gaat genieten. En lichter terugkomt - dat is prachtig gezegd, het is natuurlijk altijd meer dan alleen het lijf!
Enne... ja, slaat de spijker op zijn kop hoor, dat ik me alleen voel - enkel - die enkelproblemen (die wel weer helemaal over zijn gelukkig)daardoor, dat zou best kunnen. Ik vind het trouwens ook erg leuk om met dat soort dingen bezig te zijn! Voor mij is zingen een holistische activiteit, waarbij lichaam, mind en spirit helemaal meedoen en meespelen!
Geniet van je vakantie!
:fooddiva:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan