Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Opdebeen woog op het moment van schrijven 104.30 kg (bmi: 34.06).

Zo en nu is het alweer maandag....
Al de feestjes en verjaardagen weer voorbij. En....het is mij gelukt de afspraken die ik met mezelf gemaakt had, daar heb ik mij aan gehouden.
Dat voelt erg goed, wel heb ik een beetjes het gevoel dat de spontaniteit er een beetje uit gaat. Je wilt toch op een bepaalde tijd dan thuis zijn omdat anders de "honger" wel groot wordt en daardoor de kans op foutief eten groten wordt. Moet in nog een oplossing voor vinden want jezelf aan de eigen afspraken houden voelt wel heel goed en geeft mij ook het gevoel dat ikzelf de leiding heb ipv het eten.

Vandaag is mijn middelste dochter 15 jaar geworden en wilde pannenkoeken eten, maar wel heel lief met de vraag erbij of ik dan ook mee at anders zou ze iets anders kiezen.
Ik heb het netjes bij 4 pannenkoeken gehouden met rucolla, zachte geitenkaas, walnoten en honing. Is echt heel lekker. De pannenkoeken ook niet opgerold maar als dubbele boterham belegd. Daardoor kon er meer rucolla op en at ik veel langzamer dan anders met pannenkoeken. Als toetje verse aardbeien.
Was lekker en de schade viel mij mee. Vandaag toch nog onder de 2000 kcal gebleven.

Morgen weer richting de 1500 kcal

September 13, 2010 om 14:18
Heel goed gedaan!!

Mij helpt het altijd om iets bij te me hebben, wat die dag wel in mijn eetplan past bv een evergreen, of een snelle jelle ofzo.

En met die pannepoekjes kan je toch de schade beperkt houden! Heel goed gedaan.

groetjes Annoeska
September 13, 2010, gewijzigd door Birkana op September 14, 2010 om 03:28
Gefeliciteerd!

En weer goed gedaan. Dus eigenlijk dubbel gefeliciteerd :)

Het boek van Beck hebben ze niet in de bieb, maar ik ga marktplaats in de gaten houden. Hier ging het vandaag best goed dus ik hoop ook op wat onsjes eraf asap :) Ik ga op tijd naar bed want ik heb wel drang in iets en dat ga ik dus niet doen.

Ben je nu even klaar met de verjaardagen en feestjes enzo? Wij hebben vanaf donderdag drie dagen feest in het dorp wat altijd gepaart gaat met veel bier enzo dus ik ga een plan maken goe ik dat ga doen. Als het net zo regent als vandaag wordt t makkelijk dan zijn we snel weer thuis haha...

Groetjes en succes weer!

Birkana
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan