Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Carlien62 woog op het moment van schrijven 84.50 kg (bmi: 33.01).

Ha! Ik heb door hoe het werkt om het eetdagboek in te vullen!!! Voelde me zo stom dat het niet lukte en nu snap ik eigenlijk niet waarom dat zo was... :beschaamd:

Dank Buddie Lies voor je steun... Was erg blij met je reactie! Dacht dat ik geen reacties kreeg en andere buddy Nary kan ik ook niet meer vinden! Jammer, maar zal vast een reden hebben...

Ga met frisse moed verder! Van het weekend niet echt afgevallen, maar ook terrecht aangezien we gisteren een klein feestje hadden vanwege :kado: jarige zoon en hij had Wraps uitgekozen om te eten... Heb wel opgelet en heeeeeel weinig knoflooksaus genomen, die ook trouwens van yogonaise gemaakt was. En van de zelfgebakken appeltaart maar een ieniemienie stukje genomen, maar al met al natuurlijk wel fors boven de 1000 calorien! Maar oke, week begint weer opnieuw.

Vanmorgen meegedaan met "Nederland in beweging" op de televisie... :beweging: Dat ging makkelijk... Daarna overmoedig gaan touwtje springen. :touwtjespringen2: Had vrijdag dit voor het eerst gedaan en toen erg geschrokken van de zeeeeer lage conditie! Na 2x 30 seconden springen was ik al een hijgende paardenlocomotief en bij de 3e keer dacht ik... "Mijn hart springt eruit!!!" :vetcel: AAArrrcccchhhh... Wat een eye-opener!
In het weekend niet gesprongen, wel smakelijk om mezelf gelachen, samen met gezin en besloten om maandag wat rustiger aan te gaan beginnen... Heb het nu 2x 3 minuten gedaan en dan 15 seconden per keer gesprongen... Dat was beter vol te houden. Moet nog wel even iets aan de kleding ervoor doen, want de sport-bh is toch niet geweldig en na 10 seconden springen lagen mijn borsten vol ernaast (maatje E) en mijn zogenaamde sportcapri zakte flink van mijn ....eh... derriere af!
Ga er voor!!! Zet m op allemaal!!! :sjaaltje:

Onbekend
September 13, 2010 om 08:56
Hoi hoi,

Ik heb je ook in mijn buddylijst gezet, maar het gebeurd idd. wel eens dat ik wat mis bij iemand om te reageren, ik probeer ook niet de hele dag met valtaf bezig te zijn, Toen ik hier begon was het een dagtaak en dat wil ik niet meer, ik lees nieuwe dagboekjes van mijn buddies en geef een reactie maar soms slipt er eentje tussendoor, helaas, maar iedereen heeft ook niet zoveel tijd om op valtaf door te brengen als ik omdat ik geen werk heb op dit moment.
Ik blijf je volgen hoor, en ik hoop dat de conditie ook snel wat verbeterd met je touwtje springen en in beweging op tv. Zelf hou ik het bij wandelen en fietsen, moet mezelf altijd in bedwang houden ivm. de fybro. Maar dat lukt vooralsnog prima de laatste maanden.
Ik wens je veel succes hoor!
September 13, 2010 om 09:04
Hey Carlien,

Ook ik had hetzelfde probleem met het invullen van mn dagboek. Ik dacht ook "tjeempie ik ben toch nog niet te stom om zoiets in te vullen????"
Gelukkig door me vast te bijten in het scherm (hi hi) lukte het me toch.
Ik ben vorige week woensdag begonnen met het serieus bezig zijn met eten en bewegen. Ik hoop volgend jaar maart de 20 kilo eraf te hebben.
Ik heb 2 jongens van 22 en 19 jaar (studeren allebei op de universiteit) het huis is nu wel een beetje leeg. Maar gelukkig heb ik een eigen pedicurepraktijk en zie dus wel genoeg mensen. Ik zou het leuk vinden om onze gedachten eens af en toe uit te wisselen en elkaar te steunen.
liefs uit t (nu nog) zonnige zuiden
pedimama
September 15, 2010 om 01:42
Go mammie! *O*
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan