Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Simoontje29 woog op het moment van schrijven 77.60 kg (bmi: 27.49).

:sorry2::sorry2: Heb jullie echt beetje verwaarloosd de laatste dagen:beschaamd:...
Heb het echt zo druk gehad! Over drie daagjes gaan we lekker op vakantie. 2 weekjes naar een heerlijk hotel in Kos. de laatste week komt mijn zusje met haar man en dochtertje emma, die 6 dagen jonger is dan annabel. echt heeel leuk!
Maar wat een geregel weer he, om al die spullen in 2 koffers te krijgen, het is me een raadsel hoe dat zal gaan lukken!

Een voordeel, ik heb een stuk minder kleren over die ik pas dan een tijdje terug.. dus dat scheelt weer ruimte. dacht ga toch echt geen zomerkleding bij kopen, kan ik ze over 2 weken weggooien. en volgend jaar zomer hoop ik nog 10kilo kwijt te zijn..dus bewaren heeft dan ook geen zin he!:zon:

Verder heel het weekend weer aan elkaar gehangen van feestjes! Maar, ik ben niet bijgekomen. 2 ons afgevallen dus valt weer niet tegen. Ben wel een beetje bang voor de vakantie. Ga echt wel heel goed opletten maar ik heb 2 weken geen weegschaal en dat maakt me wel een beetje nerveus heel eerlijk gezegd... eigenlijk heeeel erg nerveus:zucht:.
ben echt een beetje verslaafd aan dat ding iedere ochtend. wat nu als ik ineens kilo's aan kom??!!*n*....Wat als ik weer boven de 80 schiet..?
Ik denk dat het het beste is om positief te blijven denken en gewoon lekker te gaan genieten van mijn vakantie..als ik alcohol en zoetigheden laat staan moet het goedkomen toch?

Ik kom nog bij jullie allemaal even langs voor mijn vertrek. Hoop dat alles goed met julie gaat!!!!
Groetjes SimoonSeptember 13, 2010 om 10:33
Hi Simoon,

Ook zonder weegschaal kun je nog meten hoor. Meet je omvang op de verschillende plaatsen op, noteer dat en neem een centimeter mee. Dan kan het nooit slecht met je aflopen of je hebt het zien aankomen.
Leuk dat die twee kids zo dicht bij elkaar liggen qua leeftijd. Een speelkameraadje die dezelfde taal spreekt is wel handig.

Sterkte. Nog een tip, vouw niet alle kleding apart, maar doe het met meer kledingstukken gelijk en zo breedmogelijk, dan gaat er meer in een koffer. Vergelijk het met een propje of een opgevouwen papiertje.

Fijne voorbereiding en een heel mooie vakantie.

liefs veronique
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan