Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Nancyhane woog op het moment van schrijven 114.50 kg (bmi: 41.06).

Ik heb een wat rumoerige tijd achter de rug.

Ik ben er onlangs achter gekomen dat zwanger worden voor mij niet vanzelfsprekend is. En ze kunnen mij pas helpen als ik onder een bmi van 35 zit. Dat betekent dat ik bijna 20 kilo moet afvallen.

Ik blijk endometriose te hebben. Daar ben ik vorig jaar ook aan geopereerd. Dat is al je baarmoederslijmvlies ook buiten de baarmoeder groeit. Deze plekjes gaan ook steeds bloeden tijdens iedere menstruatie, waardoor menstruaties heel pijnlijk zijn. Die hebben ze vorig jaar weggebrand.

Nu heb ik onlangs te horen gekregen dat ik ook in lichte mate pcos heb. Dat betekent dat ik wel heel veel eitjes maak, maar deze komen niet goed tot rijping. Zwanger worden zal dan ook heel moeilijk zijn. Dit kan wel met medicijnen verholpen worden, maar deze geven ze pas als je een bmi van onder de 35 hebt.

Nu moet ik dus echt serieus aan de slag om af te vallen. Want dit is toch echt een medische reden. En ik wil toch wel heel graag zwanger worden.

September 13, 2010 om 11:23
He lieve meid,
Ik lees net je berichtje in mn inbox en schrok er erg van. Ik kan me voorstellen dat t voor jou echt heel erg schrikken moet zijn geweest hier achter te komen. Natuurlijk moet je er nu echt voor gaan en ik zal je ook steunen waar mogelijk! Je woont niet per ongeluk in Utrecht zeker, zodat we samen kunnen sporten oid?
Heel veel sterkte!
Alle liefs,
Lianne
September 22, 2010 om 05:00
Pemig meid, dat is heftig allemaal. En 20 kilo is niet niks! Maar ga er gewoon voor, vindt de knop en zet hem om, een kindje is echt de moeite waard!!! ga gezond eten, en zoveel mogelijk bewegen, misschien met een vriendin in de buurt?

Meld je anders aan bij de Weight watchers, mij heeft dat altijd erg geholpen! En schrijf lekker van je af, dat helpt ook.

Succes meid!
liefs Miek
September 23, 2010 om 17:44
Ga er voor meis! Je kan het!

:geloofinjezelf:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan