Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Essebesje1968 woog op het moment van schrijven 94.30 kg (bmi: 29.76).

17-9-2010
Gisteren 5 ons eraf en vandaag weer 3! Ik ga dus met een lekker gevoel het weekend in. En heb voor mijn doen niet veel bewogen deze week. Ben maar op 3 dagen naar mijn werk gefietst en ´s avonds was het weer steeds te slecht om te wandelen en had ik geen puf om op de crosstrainer te springen!

Heb vandaag wel heel stoer baklava en een kroket afgeslagen. Goh die kroketten roken wel erg lekker toen ze eenmaal gehaald waren .....!

Allemaal weer veel succes en een heel fijn weekend!!

Essie15-9-2010
Zo gisteren was er al weer 6 ons af en vandaag weer 7 ons dus dat geeft de burger moed! Heb gisteren niet meer gesport omdat ik ´s avonds weer hoofdpijn kreeg. Wou toen wel wandelen maar het kwam met bakken uit de lucht dus besloot er toen maar een lekker rustig avondje van te maken. Beetje voetbal kijken e.d.
Het werkt voor mij dus wel beter om mezelf niks extra toe te staan, maar ja hoe lang ga ik dat dan weer volhouden .....! Vandaag weer lekker op de fiets naar het werk gegaan met windkracht 4 dus dat voelt in ieder geval goed. Zit nu heerlijkk aan de verse jus en aardbeien en het zonnetje schijnt!! Allemaal een fijne dag!

Essie

Hallo allemaal,

Het ging dit weekend weer eens niet helemaal goed! :-|
Voelde me helemaal niet lekker had veel hoofdpijn en dacht dit met eten wel weer weg te krijgen! :dom:
Nou niet dus hahaha voelde me 's avonds wel beter dan 's ochtends maar dat had ik me waarschijnlijk ook wel zonder dat lekkers gevoeld!
Zaterdagochtend woog ik nog 92 maar dat was vanmorgen 94,3 helaas.
Ben dus vandaag maar weer met goede moed begonnen!
15 minuten touwtje springen, 30 minuten op de :crosstrainer: en 250 buikspieroefeningen. Als het weer lekker blijft neem ik me ook voor 45 minuten te gaan wandelen vanavond.
Zit er ook over te denken om mijn broodje 's ochtends te vervangen door wat kwark. Minder koolhydraten en wat meer zuivel binnenkrijgen. Heb het al meegenomen bij de AH vandaag dus kan er morgen mee beginnen.
Zal ook mijn hogere gewicht weer braaf invullen in de hoop dat dit ook stimulerend werkt om het weer omlaag te krijgen.

Iedereen weer veel succes deze week!

Essie :babe02:

Onbekend
September 13, 2010 om 12:58
Nou, sterkte ermee. Met jouw bewegingsprogramma zou het moeten lukken. 250 buikspieroefeningen, goeiedag zeg!
Gr Niels
September 14, 2010 om 06:03
:h:allo! :hello:

:h:oofdpijn kan wel komen door een tekort aan vocht. Door (water!) te drinken, :waterdrinken: kun je soms dus wel van je hoofdpijn afkomen. Maar door te eten? Vreemde remedie hoor! :grinnik:

:ik: was vanmorgen ineens weer een halve kilo zwaarder, terwijl ik zo mijn best doe! Snap er dan ook niks van. Zeer frustrerend! :boos: Hoop dat er morgen weer wat af is hoor, want dit is niet echt motiverend moet ik zeggen!

:m:ijn springtouw is in bestelling. En ach.. voor € 3,99 kun je niet sukkelen. Misschien kijk ik ook wel niet naar het aantal verbruikte kcal. of wat er ook in beeld gebracht wordt, maar het idee dat het kan is al leuk! :-D Denk dat een halve minuut springen, dan een halve minuut rust, dan weer een halve minuut springen etc. etc. in het begin toch ook nog best pittig zal zijn. Maar goed, ik zie wel hoe lang ik het in het begin volhoud! :touwtjespringen:

:e:n ik kwarkt zitten wel minder koolhydraten dan in brood, :brood: maar vult het net zo goed? Misschien moet je er wat lijnzaad doorheen doen. Dat vult wel en er zitten geen koolhydraten in, dacht ik. Ik eet sinds een tijdje weer één normale boterham per dag, ook om jodium binnen te krijgen. Nu las ik dat dat ook in grote hoeveelheden in tuinkers zit, dus nu ga ik dat proberen te scoren. Dan stop ik misschien weer even met die gewone boterhammen, :brood: want die bevatten toch 13 gram khd p/stuk en een cracker slechts 5 gram khd p/stuk!

:h:oe hou je 250 buikspieroefeningen in hemelsnaam vol??? :pfff:

:i:k hoop dat jouw gewicht vandaag wèl weer een beetje lager was dan het afgelopen weekend! Veel :succes: weer in ieder geval! :g:roetjes,

:floortje36:
September 15, 2010 om 06:03
:h:allo! :hello:

:j:ij gaat als een speer! Ik wou dat de kilo's er hier ook zo afvlogen! Dat zou een heel stuk motiverender zijn :gazodoor: dan hoe het nu gaat! Ik doe echt heel erg mijn best, maar gisteren was ik dus aangekomen en vandaag was er wel weer wat af, maar ik ben nog steeds zwaarder dan maandag. Ik snap het nog steeds niet hoor! :zucht:

:m:ijn springtouw is binnen! :touwtjespringen: Jippie! Ik heb gisteren al meteen even een halve minuut gesprongen, maar dat viel nog niet mee hoor! :pfff:

:e:n behalve een springtouw, kwam Ron ook nog eens met loopband :loopband: thuis! Die willen we al heel lang, maar vinden we steeds te duur. Dit was een aanbieding, nu maar hopen dat het een beetje kwaliteit is! Maar onze crosstrainer :crosstrainer: & hometrainer :fietsdefietsdefiets: waren ook niet duur en daar hebben we toch ook al veel plezier van gehad!

:w:ist je dat er best veel suiker in verse jus zit? :orange2: Het is wel heel gezond met vitamines enzo, maar dus niet echt lijnvriendelijk. Denk wel dat je het kunt hebben na je erbarmelijke ;) fietstocht, maar of je ervan afvalt???

:g:roetjes,

:floortje36:
September 17, 2010 om 07:40
:h:allo! :shy2:

:r:are week hier! De ene dag is er bijna een hele kilo af :pijldown: en de volgende dag zit er ineens weer 2 (!!!) kilo bij!!! :pijlup: Ik doe wel mijn best, maar de hormonen :ongi2: zijn ook weer gearriveerd :grrr: en dan heb ik altijd meer honger & kan ik de lekkere trek ook veel minder goed weerstaan. :boos: Hoop dus dat ze snel weer vertrekken :opreis: en dat ik komende maandag toch een lager gewicht zal mogen noteren dan afgelopen maandag. :duimen:

:h:oe gaat het hier???

:g:roetjes,

:floortje36:
September 17, 2010 om 11:51
:h:allo! :hello:

:t:ja, die hormonen... wie dat uitgevonden heeft... :|

:g:oed dat je al die lekkere dingen hebt afgeslagen! (+) Ik vind het weekend trouwens ook lastiger dan gewone weekdagen. In het weekend is Ron thuis en dan is er inderdaad een ander ritme en dan heb ik altijd veel meer zin in slechte dingen! :grinnik:

:e:en kat is wel héél erg leuk hoor! :banaan1: Wij hebben vroeger thuis altijd katten gehad en ik zou niet zonder kunnen. Zodra ik op een kamer woonde waar een kat 'mocht' heb ik zelf ook 2 katten genomen. :stoerekat: Eentje daarvan leeft nog steeds en is dus al 18! Die andere is niet zo oud geworden helaas, maar ik heb altijd minimaal 2 katten gehad. Nu hebben we er dus zelfs 4! Helemaal super! Maar ze breken inderdaad je huis af, vooral als ze nog jong zijn. :wegonderbreking: Misschien dus een idee om een wat oudere kat aan te schaffen? Verder mogen bij ons de katten niet in bepaalde ruimtes als wij er niet bij zijn. Zo proberen we oa het bankstel een langere levensduur te geven. :grinnik: Maar één keer in de zoveel tijd gaat er toch een vaas om als wij tv zitten te kijken hoor! :allergie: Dat hoort er gewoon bij! Maar ik zou dus zeggen: DOEN :haha: Waarom trouwens een raskat? Wij haalden vroeger onze katten altijd gewoon op een boerderij. De laatste kat van mijn ouders hebben we uit het asiel gehaald en onze laatste 2 aanwinsten zijn zwerfkatjes :zwartekat3: die via de stichting zwerfkat in een tijdelijk opvanggezin geplaatst waren. Zo help je katten die mischien wat moeilijker te plaatsen zijn, ook aan een goed thuis. Wij zijn zeer gelukkig met al onze katten! :genieten:

:v:eel sterkte met beslissen over wel of geen kat! :D Jij ook een prettig weekend hè! :g:roetjes,

:floortje36:
Onbekend
September 17, 2010 om 14:00
Nou, ik heb vanmiddag die kroket niet afgeslagen....net ook nog pizza gegeten....een iets mindere start van het weekend dan jij. Fijn weekend! Gr Niels
September 29, 2010 om 14:29
Hallo!

Ben ook erg blij dat we na een jaar helemaal niks, weer lekker aan het dansen zijn. Alleen zo jammer dat de weegschaal al die beweging niet wat meer beloont. Zit helaas nog steeds op dezelfde schommel. Dat schiet niet op natuurlijk! Al is het altijd nog beter dan in de lift natuurlijk! :grinnik:

IJsprijs nog steeds niet opgehaald. Grote kans dan die bon verloopt. Daar rekenen ze natuurlijk ook wel een beetje op met zo'n prijs, dat een deel het gewoon niet ophaalt. En wie steekt die winst weer in zijn zak? Vind het gewoon mega irritant dat zij de winkel voor je uitkiezen en dat zo'n winkel daar dan helemaal niet op voorbereid lijkt te zijn! :grrr:

Heb jij je hormonen ook alweer kunnen uitzwaaien? En is dat al te merken op de weegschaal? Hier wil het gewoon even niet. Binnenkort gaat het weer lukken, dat weet ik zeker! Weet alleen nog niet wanneer... :haha:

Groetjes,

:floortje36:
Onbekend
October 10, 2010 om 01:17
Hee Essie,

Dank voor de tip ha ha. Van die optie wordt echter al volop gebruik gemaakt....waar denk je anders dat ik de tijd vandaan haal om al die berichtjes te sturen... Ik wil geen reclame maken voor de iPad hoor maarreh...er zijn vrij veel situaties dat ie bruikbaar is. Vandaag nog meer spierpijn dan gisteren trouwens. Hoe gaat ie bij jou?

Groetjens Niels
October 14, 2010 om 11:09
He essie,

Hoe is het met je, we horen je hier niet meer.
Kom gezellig terug, samen staan we sterk.

Groetjes
:inge68:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan