Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Shanny1974 woog op het moment van schrijven 58.00 kg (bmi: 22.10).

:goedemiddag:

gister een verjaardag gehad van me vader,taart gegeten,was een aardbeien/kwarktaart,van de hema zo lekkerrr
een paar toastjes en wat chips,viel best mee allemaal.

dadelijk weer naar zumba,even weer lekker zweten en lachen.
het gaat nu wel redelijk met me,dus hoop dat het weer goed blijft gaan.

morgen ga ik bloed laten prikken vandaag moest ik werken onder schooltijd,anders werd het zo haasten en had daar geen zin in.morgen moet ik om 17:15 beginnen dus is dat beter.
voor de rest niks meer te melden.
hebben jullie een leuk weekend gehad?
tot gauw:hugsforyou:

September 13, 2010 om 14:43
Hoi hoi,
Wat lijkt me dat eng joh om dat gevoel te hebben dat je onderuit gaat. En dat terwijl je staat te douchen. Brrrrr. Hopelijk vinden ze snel wat er aan de hand is. Kan het iets met je eten te maken hebben? Je at immers een poosje nagenoeg Khd-vrij. Zou het daar mee te maken kunnen hebben, of had je daarvoor ook al weer zo'n last. Sorry, maar dat ben ik eigenlijk vergeten. Je vertelde wel dat je het eerder ook hebt gehad.

Vandaag wel een vruchtenbroodje genomen. Kon het niet laten. Verder nog 1 bruin broodje met kaas en jam genomen. Best wel netjes dacht ik zelf. 's Middags ergens nog een krentenbol en vanavond maar 2 pannekoeken en verder een groene smoothie. Ik hoop dat het goed is. Zal straks mijn eetdagboek eens invullen. Kijken hoe dat lijkt. Heb de smoothie maar voor een gedeelte op. Dus kan straks nog een glas nemen. Heb ik vanavond ook nog wat drinken zonder te gaan zondigen. Blijf een smoothie met sinaasappel erbij het lekkerst vinden. Dit keer 2 sinaasappels, 1 banaan en 200gr. spinazie. Echt wel lekker.

Vanmiddag nog de stad in geweest en een winterjas, sjaal en schoenen voor mijn dochtertje gekocht. Daar ging dus weer een emmer met geld. Maar vooruit, het moest echt en dit was echt heel erg leuk. De jas zit nog lekker ruim, dus hopelijk kan ze die de hele winter dragen. De schoenen zijn paarse laarsjes met een gebreide rand. Eindelijk eens een beetje meisjesachtig, want zelf is het een halve jongen. Maar die laarsjes met een malot en rokje lijkt mama wel heel leuk.

Nou hopelijk gaat het goed met je Zumba, ik ga vanavond lekker niks doen. Mijn afspraak komt niet heb ik wel door, dus heb ik een avondje vrij.

dikke knuffel
September 13, 2010 om 14:49
Veel plezier op de :zumba: en laat de uitslag van je bloed maar weten he (waarschijnlijk binnen enkele dagen )hopelijk is er niets erg lieverd .:sweetdreams::totmorgen01:
Onbekend
September 16, 2010 om 08:56
Hey meis,
Nou ben nog steeds niet helemaal beter, maar wel beter dan van de week. En hoe is het bij jou? En weet je al wat meer? Of heb je verder nog geen uitslagen gehad?
Lekker dat je naar zumba gaat, dat schijnt wel leuk te zijn he?
Nou ik heb een beetje haast, want moet nog boodschappen doen en vanavond weg en ik voel me nog niet 100 procent dus het gaat allemaal nog wat langzamer.
Dikke X
Onbekend
September 18, 2010 om 17:05
Hi!
De cabaret donderdag en vrijdag was leuk! Donderdag iets leuker dan vrijdag, maar beide avonden naar mijn zin gehad.
Donderdag heb ik voorgerecht een carpachio (schrijf je dat zo?) en hoofdgerecht sate van varkenshaas gegeten. Heel weinig frites en wel veel groenten erbij.
Gisteren gingen we naar de snackbar, dus toen had frites met een kipburger. Overdag heb ik er wel rekening mee gehouden en netjes en niet veel gegeten, zodat het een beetje compenseerde.
Vandaag eigenlijk wat teveel gegeten. Dus morgen maar weer compenseren.
Hoe is het met jou? Hoe was de Zumba?
X
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan