Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Incredible74 woog op het moment van schrijven 98.20 kg (bmi: 32.81).

Ik weet niet hoeveel het is, maar mijn gewicht is zeker niet gezakt!

Mijn keuken is nog niet klaar zodat ik nog niet uitgebreid kan koken. En dus eet ik uit de combi-magnetron. Allemaal lekkere dingen natuurlijk.
Ook mijn voornemen om te gaan dansen heb ik in een boom gehangen. Ik heb eens diep in mezelf gekeken of ik eigenlijk wel vast wil zitten aan iedere week dansen. En het antwoord bleek "nee" te zijn.

Mijn motivatie moet gewoon weer terugkomen en zolang mijn appartement een zooitje is (er ligt dus nog steeds karton) heb ik ook geen puf om streng op mezelf te zijn.


Gisteravond trouwens wel iets leuks meegemaakt: Ik kwam thuis en op dat moment komt ook net de lift beneden. Voor mij zijn 6 volwassenen (flatgenoten) die allemaal de lift in stappen. "Kom er nog bij! Dat past makkelijk!".
Ik zet 1 teen in de lift en het overbelasting-alarm gaat af (de lift kan max 450 kilo hebben). Dus ik stap de lift weer uit en zeg "ga maar, ik wacht wel even."
Waarna een van mijn flatgenoten zegt: "Dat vind ik niet eerlijk dat het alarm bij jou afgaat. Jij bent juist zoveel afgevallen!".

Hihihi.. als ik als eerste ingestapt was, had nummer 7 ook een overbelasting-alarm veroorzaakt. Dat ligt echt niet aan mij hoor!
Maar toch leuk zo'n opmerking!

:incredible74:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan