Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Adyn woog op het moment van schrijven 82.50 kg (bmi: 29.23).

Vandaag maandag goed begonnen en toch ook lekker gegeten van de schijf van 5 .Ik hoop dat het me nu eens gaat lukken ga me morgen weer wegen spannend hoor. Vanavond ruim 2 uur met de hond weggeweest heel veel gelopen ben dus goed moe op dit moment.
Morgen gaan we weer er tegen aan .Als ik vanavond nog trek heb dan neem ik wat kwark dat mag toch wel.

September 14, 2010 om 10:47
Hay Koop eens een sonja bakker boek Dit gaat heel geleidelijk beter voor als je wat ouder bent, ik ben 58jr en het gaat prima . Je hebt zo een lijdraad voor de hele dag en het werkt Dus heb je een bubbie nodig dat wil ik wel grtjes Ans
September 14, 2010 om 11:10
Hallo Ans
Nou ik heb het boek van sonjs wel liggen hoor maar nog nooit wat mee gedaan maar jij maakt me nu wel weer niuesgierig en als jij mij buddy wil zijn heel graag want inderdaad het valt niet mee als je ouder ben,
Alvast bedankt en :04groetjes:adrie
September 15, 2010 om 14:10
Hoi leuk zijn nu buddies Ga dan toch maar is in dat boek lezen er staan weekrecepten in en dat werkt echt prima doen hoor Grt Ans:deoverwinning::garfieldpaint:
September 15, 2010 om 14:40
Hallo Ans.
Ben er ion gaan lezen en inderdaad we gaan het ook doen.
Ik heb je beschrijving gelezen en ook ik zal even iets vertellen over me zelf.Ik ben getrouwd met Ynte en we zijn allebei 70 jaar maar heel actief staan we nog in het leven.Onze hobby is de boot waar we veel opgeweest zijn deze zomer al was die niet echt mooi. En verder hebben wij 3 kinderen 2 dochters en 1 zoon. En 4 kleinzonen echte kanjers zijn al groot maar toch nog heel close met ons. Verder maak ik poppenhuizen en fiets veel en maak sieraden en verkoop die weer tegen de kostprijs want het is me hobby dus je ziet een bezige bij. Wat leuk dat jij die therapies geeft ben ik altijd erg mee bezig met dat soort dingen. Ik woon in Leiden dus vlak bij de kaag enzo.
Zo u weet je ook iets van mij toch altijd wel zo plezierig he . :complimentjes:en groetjes van Adrie.
September 20, 2010 om 08:43
Hallo Super dat het zo goed gaat en je ziet, als je maar goed kiest he !!En die soep houden we dr in . Je hebt dan een vol gevoel .Ik doe dat altijd savonds wat voor mij het moeilijkste moment is . Woensdag weer wegen Ik denk dat ik gelijk gebleven ben. Had verjaardag van mijn man .En heb lekker sherry gedronken . FOUTTTTTTTTTTTTTTT maar het was super gezellig .Hey ga dr voor grtjes Ans:krant::winkelen2:gezonde dingen in huis halen he niks anders!!
September 20, 2010 om 16:17
Hallo Ans.
Nou je hebt wel gelijk hoor dat je met een verjaardag een lekkere sherry neemt .Het leven moet ook gezellig blijven vind je niet . Ik vind de avonden ook het moeilijkst om dan niets te nemen. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je mannetje.
Ik heb deze week 2 verjaardagen en zondag een feest van me vriendidie 65 jaar wordt maar dan gaan we wokken en dat is goed te doen denk ik.
Maar dat wijntje laten staan op een feestje ik weet niet of dat me gaat lukken .Maar ons bootseizoen is afgelopen dus wel iets meer beweging nu dan aan boord zit ik toch meer.Ik ga nu slapen en tot horens weer . Groetjes adrie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan