Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 13, 2010

Trige woog op het moment van schrijven 70.50 kg (bmi: 24.39).

JA, GEVONDEN!!

Ik heb de aan-KNOP gevonden voor 'Ik wil het en...Ik doe het'!!

Ik ga er weer voor en heb er zin in. Het heeft wel een maand of twee geduurd voordat ik deze beslissing kon nemen, of beter gezegd: dat ik er weer voor wil gaan.

Langzaamaan kom ik weer aan en dat WIL ik niet.
Ik was veel te veel aan het snoepen en heel de dag zowat aan het eten en voel me er niet eens lekker bij.

:ikweetnietwaaromikaankom:
Haha, ech wel dat ik dat weet!!!!


Ik ga dus weer Franken, maar niet te streng, wat voor mij inhoudt: WEL fruit.
Er hoeft niet zo veel van af.

Allemaal succes en see you

Trixxx :oy::oy::oy::oy::oy:

Onbekend
September 14, 2010 om 09:20
Hallo Trix,

Haha, en nu die knop even goed vastzetten, doorzetten en straks weet je niet beter en gaat het weer vanzelf. Zo werkt het tenminste wel bij mij.

Morgen weer op de weegschaal en kan me niet voorstellen dat er nu niets vanaf is want zo voelt het wel met mijn kleding. Ik voel me in ieder geval weer veel beter nu ik even van die suikers af ben en nog belangrijker voor mij; mijn lichaam reageert hier veel beter op en ik kan een klein stukje lopen in huis. Dat stimuleert wel enorm natuurlijk en dan wordt dat afvallen zelfs een soort bijzaak en is het voor mij belangrijker dat ik weer wat meer dingen kan doen. Dus als zelfs het wegen negatief uitvalt morgen, blijf ik nog positief!
Onbekend
September 15, 2010 om 05:04
Hallo Trix,

Jij was me net voor vanmorgen zag ik, maar ik heb alles weer bijgewerkt en jawel hoor, vanmorgen was er gelukkig eindelijk wat vanaf! Samen met dat lopen stimuleert dat wel en gaan we lekker door.

Hoe gaat het bij jou, die knop blijft om hé!

Groetjes, Sanlie
Onbekend
September 16, 2010 om 12:41
Hallo Trix,

Mooi om te lezen dat er bij jou ook weer wat vanaf is, dat stimuleerd dan toch wel en heb je niet het idee dat je het allemaal voor niets doet. We blijven gewoon stug volhouden, dan komt het echt wel goed!

Groetjes, Sanlie
September 16, 2010 om 13:53
Gelukkig! Je gaat er weer voor.Hartstikke goed.
Succes.

:xmx:
Onbekend
September 20, 2010 om 03:35
Hallo Trix,

Gezellige dag gehad gisteren? Het was hier in ieder geval droog. Het gaat wel weer lekker bij je, een pond eraf! Ben benieuwd wat de weegschaal hier woensdag zegt, maar met een pond ben ik erg gelukkig.

Ik heb het gevoel dat ik alles weer een beetje onder controle heb. Door de weeks gaat het lijnen me goed af (af en toe koolhydraten 's avonds en soms laat ik die gewoon staan) en in het weekend eet ik ook met het ontbijt (croissants) en de avondmaaltijd gewoon mee. Heb geen behoefte meer aan snoep. Dit weekend had ik kruidnootjes voor Jeroen en de meiden in huis, maar daar kan ik makkelijk vanaf blijven.
September 20, 2010 om 05:17
Hallo Trixje,

Hoe gaat het met je? Gezellig weekend gehad? Werkt dr. Frank weer goed bij je?? Hier gaat het op het moment weer wat naar beneden, maar ik zit nog een paar kilo van de gewenste 69 af!!! GGGRRRRR. Ik denk er soms weemoedig aan hoe ik 10 jaar terug 60 woog.

Succes Trix!

:caffelatte:
Onbekend
September 29, 2010 om 04:23
Hallo Trix,

Gelukkig kan ik die lompe opmerking weer achter me laten, stom hé zat me gewoon een aantal dagen dwars. Ben dus ook niet veel afgevallen afgelopen week, maar heb de draad weer opgepakt. Ben alleen benieuwd hoe het deze maand gaat want heb een aantal verjaardagen (begin dit weekend met mijn dochter die 13 wordt) en zit ook nog een dag of 5 in Italië. Dus kom maar op met die koolhydraten, ik ben blij wanneer ik alles redelijk stabiel kan houden en ga er toch echt voor om in het groene gedeelte van mijn weegschaal te komen. Dat 'gezonde gewicht' lijkt wel een obsessie haha.

Ook jij succes, we komen er wel.

Liefs Sanlie:lieveheersbeestje:
September 29, 2010 om 08:45
Hi kanjer,

was ik weer eens en nu op mij streefgewicht!!!
En bij jou het lijntje omhoog, foei, je ging zo zoeg.

Zet'm op he!!!!!

En nu vasthouden, dat is ook moeilijk..mhmm...
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan