Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2010

Inge68 woog op het moment van schrijven 97.80 kg (bmi: 28.58).

Hallo allemaal,

Hartelijk dank voor alle warme reactie's van jullie allemaal. Dit heeft me heel erg gesteund.
Ik denk nu te weten waar de kilo extra na de fiets tocht vandaan komt. Ja ook ik ben weer aan de beurt voor die rode vlag. Vanmorgen is dat weer in alle hevigheid losgebarsten. Ik ben dan 24 uur ziek, zwak en misselijk. Balen maar ja dat weet ik nou eenmaal al jaren. Het weekend zal ik me weer goed voelen.

De weegschaal is me nu weer goedgezind en hopelijk gaat het vanavond bij WW ook weer goed. Vorige week heb ik daar de overstap van zomerbroek naar spijkerbroek tijdens het wegen al gemaakt. Vanavond durf ik het wel aan om de laarzen aan te doen ipv de zomerschoenen. Ondanks dat extra gewicht ben ik vast nog wel wat afgevallen. Deze overstap moet toch een keer.

Gisteren ochtend heb ik met mijn vader zitten mailen over de fietstoch van zondag. Ik heb hem verteld dat ik niet happy was met mijn moeders actie. Dat was stap 1 en dat lucht wel op. Ik had hem gevraagd om niets door te vertellen en dat doet hij dan ook niet.
Gisteren avond had ik mijn moeder aan de lijn en ik heb het hoge woord er maar gelijk uitgegooid. Ikwas niet blij met haar vriendin tijdens de fietstocht. Ze heeft me haar verontschuldigingen aangeboden en goed uitgelegd dat de vriendin eigenlijk een beetje opgedrongen werd. Ik heb er vrede mee voor nu, maar wil niet dat het nog een keer voorkomt, heb ik gezegd.

Met mooi weer buiten heb ik er weer zin in. Ik realiseer me dat ik sinds 30 aug keurig in het gareel loop. Het is lang geleden dat me dit is gelukt.

Ik ga door, jullie ook?

Groetjes
:inge68:

September 23, 2010 om 03:02
Jazeker, ik ga ook door! Je bent goed bezig Inge!!!!!!!!
*9*
Onbekend
September 24, 2010 om 01:47
He Inge,
Ik ben natuurlijk net pas je dagboekje aan het lezen dus ik heb net even de afgelopen dagen doorgenomen en wat goed dat je toch zo sterk bent gebleven ondanks alle emoties! En dan ook nog eens vlak voor je ongesteldheid. Ik bedoel; dat gaat bij mij altijd extra moeizaam!
Supergoed!! Ben benieuwd wat je resultaten waren bij de ww gisteren?
:simoneb:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan