Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2010

Canecorsojose woog op het moment van schrijven 60.50 kg (bmi: 23.05).

Zo weer ff tijd een voor een nieuw dagboekje. Was het bij jullie gisteren ook zulk schitterend weer, nog ff lekker genoten van de dag.
Met het lijnen gaat het de laatste tijd rustig. Ik bljf een beetje schommelen op hetzelfde gewicht, maar ik moet ook zeggen dat ik niet echt bewust meer bezig ben met het lijnen.
Ik hou er rekenning mee als ik een keer te veel gegeten heb, doe de volgende dag dan rustiger aan, maar een lekker iets gaat er tegenwoordig toch weer vaker in.
De zomer is een drukke zomer geweest, niet alleen met honden, maar ook hier thuis. We hebben zo'n 8 weken lang stagiaires gehad, full-time, en dat is handig, maar ook heel vermoeiend, vooral omdat het een breuk op je privacy is.

Volgende week nog 1 week 1 meisje full-time, en dan is het weer terug naar het gewone ritme, 2 dagen in de week 1 meisje.

Eric denkt er over na om ander werk te gaan doen, uit de onregelmatigheid en terug naar 30 jaar geleden de regelmatigheid in. Ik zie daar eerlijk gezegd erg tegenop, betekent voor mij veel meer druk met het werk thuis. Dankzij de onregelmatigheid kon ik nog wel eens op hem terugvallen als er overdag speciale dingen gedaan moesten worden, dat gaat dan wegvallen. Ik hou wel van een onregelmatig leventje. Maar hij wordt er ook niet jonger op, in november wordt ie 55, wat klinkt dat ongelovelijk.

Verder heb ik een nieuw project gestart, een webwinkel, waar ik ook nog eens druk mee ben, maar wel heel leuk vind. Vooral de voorbereidingen zijn veel werk, vooral het bekend maken er van. Als jullie een kijkje willen nemen: www.dierenshop4you.nl

Nu moet ik nog een paar 1000 boeken in gaan brengen, maar dat gaat in stapjes.

Dat alles zorgt ervoor dat het lijnen en het bezoek op deze site een beetje op een laag pitje staat, maar ik wil toch regelmatig blijven komen, en ik blijf om de paar dagen mezelf op de weegschaal in de gaten houden.

De winter komt er aan, en de winterkleren, waar haal ik die vandaan. Alles van vorig jaar, wat ik in het voorjaar de zolder opgedaan heb, ligt klaar, maar ik ben bang dat niets meer past. En ook de voorraad kleding van een paar jaar geleden, die me vorig jaar nog te klein waren, blijken nu te groot te zijn. Een luxe probleem, maar eigenlijk een probleem dat ik me nu financieel niet kan permiteren. Dus maar weer eens wat meer op e-bay snuffelen :-)

Hebben jullie er zin in? In de herfst en de winter? Ik iig niet.

xxx
:canecorsojose:

September 26, 2010 om 13:09
Ha Jose
Wat ben je druk!!!
Ik zal zo eens even een kijkje nemen in je webshop. Wat een hoop werk zal dat zijn.
Tsja de herfst...ik ben er nog helemaal niet aan toe.
maar wat doe je er aan.......kaarsjes aan dan maar.
Gek he dat dat afvallen zo goed gaat....
big hug...
:broulond:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan