Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2010

Lunali woog op het moment van schrijven 73.30 kg (bmi: 27.25).

Sonja Bakker gaat nog steeds goed! En ik ben al 11 dagen eetbui vrij!! :D

Ik heb geen neiging om chocola of slechte dingen te pakken, want ik mag van Sonja toch lekker af en toe een krentebol, of nasi, of koekje, of speculaasje en gewoon zoete lekkere dingen. Gister had ik nog erg trek na het sporten en voelde ik me een beetje duizelig dus heb ik maar een wortel extra genomen! :) kan geen kwaad! En ik ben ook nog wat afgevallen, dus het loopt allemaal lekker!

Ik ga denk ik wel komende maandag beginnen met die turboslim24! :) Even een hulpje. En mijn sporten ga ik verminderen naar maar 3 uurtjes in de week terwjl ik dit boek doe. Als ik er klaar mee ben en het boek bereiek en behoud je ideale gewicht start, dan beloon ik mezelf met een abonament op een dansschool, en ga ik of zumba of streetdance weer volgen. Dan voel ik me ook wel zelfverzekerd genoeg om in die spiegel te kijken die voor me neus staat!!! :)

En daarna als ik met het gedeelte van behoud je gezicht start, ga ik wel weer wat verhogen die sporten.
Ik ben van plan om al die boeken van haar te volgen om het ritme van gezond eten te krijgen. Daarna...wordt het moeilijk om dan zelf gaan nadenken, maar komt ook goed als ik het gewend ben. En anders pak ik haar boek en vul ik het gewoon een beetje aan. Maar nu nog: streng afvallen!!!

Hoe gaat het met mijn buddiesss??

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan