Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2010

Bubbelies woog op het moment van schrijven 73.90 kg (bmi: 27.48).

Hey lieve buddies,

Even een snel berichtje van mij en een verklaring waarom ik al zo lang niet bij jullie ben langsgeweest. Allemaal niet zo vrolijk...
Ten eerste ben ik sinds vorige week woensdag tot maandag ziek geweest. Ik voelde het al een tijdje aankomen, maar er was geen ontkomen aan :) Maandag voelde ik me weer redelijk maar besloot ik nog een dagje extra uit te zieken om helemaal gezond weer terug te komen. Maandagavond kreeg ik een telefoontje van mn mams, het was kwart voor 11, we lagen al lang in bed en ik dacht "dat is niet goed" en dat was het ook niet... Mijn paps heeft een hartinfarct gehad en ligt sinds maandag op de hartbewaking. Een plek waar je normaal gezien ongeveer 6 tot 8 uur ligt... Hij ligt er al sinds maandagavond... Op zich gaat sinds gisterenmiddag alles redelijk. Zijn bloedwaarden zijn redelijk, maar de katheterisatie (met cameratje in het hart) heeft een andere verstopping van de kransslagader blootgelegd waar ze hem waarschijnlijk voor gaan opereren.
Jullie zullen dus wel begrijpen dat ik momenteel even met iets anders bezig ben dan reageren op dagboekjes. Ik lees ze natuurlijk nog wel trouw als ze in mijn mailbox terecht komen.
Verder hebben we voor dit weekend kaartjes voor de Love en Marriage beurs. Daar zou ik heengaan met mn lief, zijn moeder en mijn moeder. We hebben besloten morgenavond even af te wachten voor we besluiten of en op welke dag we gaan.
Hopelijk blijft het allemaal positief gaan zoals nu, mn paps ziet er goed uit maar dat komt natuurlijk ook door de bloedverdunners en vaatverwijders waar hij nu aan zit.
Even niet zo'n vrolijk berichtje, dat is not like me, maar ik kan even niet veel anders schrijven vandaag. Hopelijk snel beter nieuws!

:bubbelies:

September 25, 2010 om 11:05
Hey hey

Wat een naar verhaal van je vader... Heel veel sterkte en beterschap voor je vader toegewenst. Hopelijk blijft alles goed gaan...

Hopelijk kunnen jullie je zinnen verzetten tijdens de L&M beurs als dat doorgaat.

Meid nogmaals veel sterkte

:snoepemans:
September 25, 2010 om 17:16
Haai :)
Met het lijntje gaat het helaas niet zo, ik ben zelfs even bijna weer 58 geweest, terwijl ik niet echt uit de band ben gesprongen ofzo :S
Maar het gaat er nu gelukkig (heel langzaamaan) weer af :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan