Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2010

Rosake woog op het moment van schrijven 52.50 kg (bmi: 22.14).

:update:zaterdag: lieve lijnertjes ondanks het zeer slechte weer :rotbui2:, ik ben terug 200gr.naar beneden. Ondanks het eten van :dameblanche:en :ilovechocolate: deze week valt het nog mee, maar gisterenavond had ik ook weer zo een aanval percies of het maandelijkse ongemak komt er aan maar dat is al jaren gedaan :lacheuh: maar toch zijn mijn hormonen nog altijd in de war. Deze morgen ben ik gaan :loopband::powerplate: en daarna een :saunethin:gedaan , echt ontspannen . Deze avond komen de kinderen slapen en nu ga ik :zwartelanghaar:trimmen want haar haren hangen bijna op de grond en dat is een werkje van zo een uur of 2, en dan eten maken en zo buddy's is de zaterdag ook weer voorbij. Voor iedereen nog een gezellig weekeinde en een beetje op het lijntje letten ,.............................................................................................................................................................................................................................................................. :dagboekje02::hallolievebuddys: wel ik heb twee dagen echt genoten van de nazomer hier in Belgie maar nu is het en vanaf morgen men regen. Verder medelijners had ik een dipje want één van mijn vrienden heeft dinsdag een :hartje:infarkt gehad, 54 jaar en juist op tijd gered dus daar blijf ik dan even bij stilstaan en ben zo kontent dat ik deze site leren kennen heb. Want sindsdien ben ik gezonder gaan leven iets wat ik vroeger zeker niet deed toen was ik slank ( 5 jaar geleden) maar toch besef ik nu dat ik redelijk ongezond leefde. Door te gaan :crosstrainer::gewichten: voel ik mij ook vele fitter en al blijft het gewicht :schommel: ik ben tevreden met mijn levenswijze van nu. :lievbuddys: dat moest ik nu toch even kwijt ,straks naar de sportschool en dan lekker lui voor de:voordebuis:, en voor jullie een straks en veel met het lijnen

Onbekend
September 23, 2010 om 10:23
Hoi Rosina,

Lekker dat het in Nederland en Belgie ook mooi weer is, straks weer regen maar daarna komt vast weer zonneschijn :zonnetje:.

Wat erg van je vriend/in, veel te jong, daar schrikt een mens weer van. Een van de vaste eilandbezoekers is een paar weken geleden plotseling overleden. De man leefde niet gezond. Dronk en at veel te veel en deed niks aan beweging. Hij was vaak genoeg gewaarschuwd maar luisterde niet. Het is erg voor de achterblijvers. 57 jaar, dus veel te jong.

Nou heb ik tegenwoordig sowieso wel dat ik iedereen die onder de 80 overlijdt je jong vindt. Hoe ouder je wordt hoe verder je die grens verlegt lijkt het wel
.
Wat je gewicht betreft doe je het hartstikke goed. Dat schommelt altijd, het kan nooit iedere dag precies hetzelfde zijn hoor, dus beschouw dat maar als normaal. Nu je gezonder bent gaan eten doe je het helemaal goed, en is je gewicht goed en gezond. Wat wil je nog meer?
Maar het is veel te gezellig op de site he, dus blijven hoor! Je bent een hele lieve buddie!

Tot de volgende keer!
:teresa0805:
Onbekend
September 23, 2010 om 12:25
Hoi Rosina,

Het was ook hier heerlijk weer en ik heb er ook van genoten. Het is zeker even schrikken als je hoort dat één van je vrienden een hartinfarct heeft gehad.
Ik vind het geweldig te horen dat je nu zo gezond leeft. Je voelt je echt veel fitter. Ik kan er over meepraten. Ik ben trots op je.
We gaan ervoor! :gazodoor:
September 23, 2010 om 13:57
Hallo Rosina,

Dat is behoorlijk schrikken van dat :hartje:infarct bij je vriendin. Hoop dat ze er niet al te veel problemen aan overhoud en weer goed herstelt.

Wat heerlijk voelen wij ons nu sinds wij op Valtaf zijn. Geld bij mij precies zo. We blijven dan ook lekker :volhouden:

Hier was vandaag ok niet veel zo, maar wel heerlijk weer en momenteel :regen:

De kinderen zijn allemaal weer naar huis en wij genieten van onze rust. Alhoewel lief heeft opeens weer last van zijn :hartje: Hij is weer aan het fibrileren, begon vanmiddag opeens en hij heeft al extra medicijnen genomen. Afwachten of die voldoende helpen anders moet hij weer naar het ziekenhuis. Hoop dat het goedgaat.

Fijne avond en voor straks slaap lekker.

:bighug::matasch:
September 24, 2010 om 03:09
Heel herkenbaar dat je van dat hartinfarkt schrok en dat je dan heel erg blij bent dat je nu zelf een gezonde leefwijze hebt gevonden. Dat had ik laatst ook toen een oud-collega suikerziekte bleek te hebben.Toen was ik zo blij dat het mij wel gelukt was om af te vallen en te blijven bewegen.

Sterkte

en

:gazodoor2:
September 24, 2010 om 05:51
Hey Rosi,

Je zal wel geschrokken zijn toen je dat hoorde van die vriendin !
Hopelijk gaat het snel beter.

Petje af voor al dat sporten hoor!
Jullie motiveren mij ook wel om naar de sportschool te gaan ondanks mijn 'geen zin'

Straks ga ik ook weer even

:mumble:
September 24, 2010 om 14:39
hoi hoi

ja was wel een paar lekkere dagen ertussen,vandaag hier wel vanmorgen en vanavond geregend.
verder gaat het redelijk hier,ben wel niet heel streng,maar goed zolamg ik maar niet omhoog schiet,anders moet ik wel weer streng doen.

en wat naar van je vriendin zeg,dan ga je wel even over nadenken he.gaat het nu wel goed met haar?

fijn weekend
September 24, 2010 om 17:56
Dankje,
Ga mn best doen voor een fijn weekend.
Jij ook een leuk weekend!
Ja twas wel leuk bij isabelle x
September 25, 2010 om 14:57
:goedeavond: lieve Rosina,

Wat fijn dat je weer 200 gram :pijldown: bent. Dat :armoefeningen::crosstrainer::krachttraining: loont zich echt.

Gezellig de :tienerjongen::babyfles01: te logeren is weer :genieten:.

Rosina jij doet ook veel met je kleinkinderen hè. Zij zijn denk ik heel blij met hun :oma:

Hoe gaat het met je vriend die dat :hartje:infarct heeft gehad?
Wij komen weer aardig in ons dagelijkse ritme.

Je :hund: trimmen is best een klusje. Weet ik van vroeger deden ons :rennendhondje: ook altijd zelf. Pluk je de haartjes die los zitten eruit of knip je. Heb je het :puppy: van je kleinzoon ook te logeren of blijft die thuis?

Het lukt me niet om de animaatjes te kopiëren. Zal misschien iets fout doen. Zie bij jou ook heel andere plaatjes dan ik tegenkom. Moet me er nog maar eens goed in verdiepen.

Fijn weekend en :bighug:
September 25, 2010 om 15:32
hoi lief

aller eerst wat lekker dat je weer naar beneden schommeld hou dat vast he!
en ten 2de hoe kom je tocht steeds aan die leuke plaatjes?maak je die soms zelf?

en wat lekker een werk is dat he een hond trimmen,ik breng me hond altijd naar een salon ik kan dat zelf niet.maar ik moet me hons eigenlijk in laten slapen,maar ik kan het nog niet.ik stond toen een paar maanden geleden op het punt om het wel te laten doen,maar toen had me moeder en de arts me over gehaald om een prik te proberen.maar nu is het veel moeilijker toen had ik al eogenlijk al voor bereid dat ik zonder hond weer naar huis zou gaan,en zelfs de kids afscheid laten nemen.
weet niet of je het weet maar ze heeft borstkanker en er zit een gezwel groter dan een tennisbal,het is heel snel gegroeit wat gaat dat hard joh.maar sinds een oaar dagen gaat het bloeden,zucht zo moeilijk he,ik heb haar al 9,5 jaar,ik kreeg haar toen ze 5 maanden was en nu is ze deze maand 10 jaar geworden.dus ik moet even kijken wanneer ik de moed heb,vind het ook weer zo rot voor me dochter,ze is bijna jarig en volgdende week vieren we het.misschien dat ik het daar na laat doen,pfff zo moeilijk:--(

nou ik ga stoppen is wel erg lang verhaal geworden.maar had ineens de behoefte om het op te schrijven sorry wilde je er niet mee lastig mee vallen.maar het kwam er zo opeens eruit.

een dikke kus
Onbekend
September 26, 2010 om 14:35
Hoi Rosina,

Wat goed zeg, weer 200 gr. eraf. Bij mij is er deze week niets afgegaan maar dat is mijn eigen schuld (toch teveel :chips: en :candy: gegeten voor de verandering ). Gelukkig kan ik het hebben en zo heel af en toe moet dat toch kunnen :knipoog:

Maar jij bent goed bezig. :gazodoor2:

:groetjes:

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan