Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2010

Nnc7 woog op het moment van schrijven 69.90 kg (bmi: 25.06).

Ik ben nu 3,5 week bezig om op mijn etenstijl te letten.
Normaal at ik overal en altijd als ik daar zin in had.
Het begon allemaal toen ik 15 was en naar de Sportacademie ging, ik woog toen 55 kilo (en toen vond ik al dat ik een buik had :S) maar goed ik was nog jong
en net aan de pil. (Zegt ook niets maar goed)
Ik kwam in 1 jaar tijd 10 kilo aan van het sporten, ik vond dat raar maar heel de
klas had dat, en het waren spieren werd er gezegd. Ik ben met die opleiding gestopt en iets anders gaan doen. Ik sporte ineens van elke dag 4 uur nog maar 2 uur in de week, die 10 kilo bleef er aan zitten en is dus blijkbaar vet geworden.

Op zich kon ik wel met die 65 kilo leven, 5 jaar lang woog ik ongeveer tussen de 63 en de 68. Maar toen ik na de zomer de 72 kilo op de weegschaal zag staan dacht ik nu moet er echt iets van af. Ik heb altijd geroepen dat ik niet boven de 70 mag komen, en dan te denken dat eigenlijk 60 kilo gezond voor mij is.
Nou kan ik het niet geloven dat ik weer ooit 60 kilo zal gaan wegen, maar het zou natuurlijk mooi zijn.

Ik heb nooit andere dieten of afval pogingen gedaan en wil ook zeker geen jojo-er worden. Ik probeer nu gewoon mijn etensstijl aan te passen. Dus gezonder avond eten, meer fruit eten. Nog maar 1x in de week een bakje chips en 1x in de week friet. Voorheen at ik bekant elke avond chips en 2 a 3 keer in de week iets vets.
Na deze 3,5 week is er pas 1.1 kilo af. Het is niet veel maar ik ben niet ontevreden, ik weet voor me zelf dat ik dit zo lang als ik wil vol kan houden.
Ik mis niets, ik eet het gewoon met mate (slechte dingen). Want mijn hele leven lang geen chips en friet, dat kan ik ook niet ;).

Ik vertrouw er dus op dat het langzaam aan gaat, maar dat het wel goed gaat komen.
Overigens sport ik 2 keer in de week (Korfbal) en werk ik als bijbaantje bij TNT post dus loop ik ook zo'n 6 uur in de week intensief.

De eerste 1,5 week had ik nog vaak honger 's avonds, nu word het al steeds minder, en als ik het heb dan geef ik me niet meer over om toch te gaan eten.
Dus dat heb ik er al mee verdiend :D


ik loop in 1 week toch zo'n

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan