Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2010

Sofietje1981 woog op het moment van schrijven 41.40 kg (bmi: 16.17).

Vind het niet meer leuk om me zo te voelen. Mijn leven stelt niets voor en ik wil zo graag dat alles veranderd maar toch is het steeds weer hetzelfde elke dag opnieuw. Ik blijf me zo rot voelen en kan niet eens een reden bedenken. Het lukt me niet om gewoon normale dingen te doen op een dag. Ik ben het echt allemaal zooooo beu!! Het voelt allemaal zo hopeloos aan en alsof er nooit echt iets zal veranderen.
Heb nog geen medicatie gekregen van de dokter. Moest eerst navragen bij de pshchiater of ik die wel mocht combineren met hetgeen ik al neem. Ik heb zijn toestemming en moet dus nu weer terug naar de huisarts voor dat voorschrift maar die zit niet vandaag dus da's ten vroegste morgen en dan nog 3 weken voordat die werkt... pffff !


September 23, 2010, gewijzigd door Eddydm op September 24, 2010 om 07:07
Sofie, spijtig dat je je zo down voelt, maar laat je niet gaan.
Misschien komt het raar over, maar je moet zelf eens kijken wat je allemaal voor anderen doet. Zelfs al tonen ze niet altijd hun dankbaarheid, dan nog weet je dan onbewust die mensen dat apprecieren. Zonder jou, zonder jouw inzet, zonder jouw wil om verder te gaan met de hulp aan die anderen zoud het voor velen er veel slechter uitzien.
Volgens mij wil je momenteel veel te veel op veel te korte termijn. Ik denk momenteel aan iets uit een boek : "Wanneer spreken moed vraagt" van Conny Vercaigne. Geen ontspanningslectuur maar iets waar je soms nog wel eens moet over nadenken, maar volgens mij heel toepasselijk op diverse communicatieproblemen. Maar soms gaat het over gewone dingen : een gebroken been moet in het gips, soms mag je er niet op staan, niet voor een paar uur, maar voor een paar weken. We weten dat het moet als we willen dat het geneest. Als we echter emotionele kwetsuren oplopen, vinden we vaak dat het de volgende dag al beter moet gaan. We vergeten dat er tijd nodig is om te helen!
Geef je zelf wat tijd! Geef je zelf de kans om jezelf te overtuigen dat jij zin hebt. Ik kan me echt niet voorstellen dat je niets zou kunnen bedenken waarvan je weet dt je dat vandaag goed gedaan hebt. Dat moet niet iets groot zijn. Ik denk bijv. aan "Iemand een hart onder de riem gestoken met een glimlach" of "iemand geholpen om iets te verplaatsen/verhuizen" of "je zelf eventjes rust gegund en terug met fysisch opgeladen batterijen klaar voor volgende moment" of "planning opgemaakt voor doktersbezoek" of "gewonnen in de strijd om dat medicament te krijgen". Som je positieve resultaten eens op. Overlees ze.
Hou je goed! Hou je sterk!

Tot binnenkort!:eddydm:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan