Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2010

Miepje10 woog op het moment van schrijven 97.10 kg (bmi: 34.00).

Dag lieve mensen.

Nou mijn weekend is er gelukkig weer af qua gewicht. Die 0.8 kg is gelukkig in een paar dagen goed opletten weer goed gedaald. Natuurlijk zou ik liever dichter bij mijn streefgewicht zitten, maar zolang de lijn regelmatig dalende is, weet ik dat als ik oplet de schade van een gezellig weekend kan beperken. :dalendelijn:Dat geeft weer goede moed voor de rest van mijn leven, want leuke dingen vermijden is ook de oplossing niet. Nu gaan we het lijntje weer verder laten dalen, want dat zou toch wel nog meer vreugde geven. Dus vanavond maar nog wat:
:mollie3::mollie5::mollie6::mollie:
Morgenvroeg mijn vast sportuurtje of 2 dus moet weer goed komen!

September 23, 2010 om 12:17
nou gelukkig maar dan, ik ga straks ook lekker sporten. en ben ook nog trots op mezelf, want er is vandaag de hele dag iemand bezig geweest in de keuken om te tegelen dus kon ik niet koken. nu heeft mijn man voor de kinderen saté met patat besteld van een van de beren maar ik weigerde haha. ik heb een zalmpje in de oven gedaan met wat aardappeltjes en ben weer blij met mezelf!
fijne avond :armoefeningen::fietsdefietsdefiets:
September 23, 2010 om 15:32
Goed hoor! :hoelahoepen:
Onbekend
September 25, 2010 om 02:11
Hoi Annemieke,

Goed dat je een beetje balans gevonden hebt. Natuurlijk mogen we allemaal genieten van leuke dingen maar inderdaad daarna wel weer goed opletten.

Sporten is inderdaad goed, plus het is nog eens leuk ook of even tijd aan jezelf te kunnen spenderen. Geniet ervan.

Je bent op de goede weg - ga zo door.

Groetjes Jolanda
Onbekend
September 25, 2010 om 06:11
Jeetje wat goed dat je lekker aan het sporten bent! Ik wil alles doen om af te vallen, maar sporten hou ik echt niet van! Gelukkig beweeg ik wel veel in mijn dagelijks leven. En inderdaad, je kan lekker genieten van wat lekkers in het weekend en op feestjes, als je daarna maar weer even wat strenger voor jezelf bent dan is de schade redelijk te beperken. Dat heb ik ook ondervonden! Niemand is toch ooit dik geworden van 1 dagje zondigen...??

:01prettigweekend:
September 27, 2010 om 06:47
Hoi Annemieke!

Goed man! Alle beetjes helpen...en sporten, dat kan nooit kwaad. Was het je nog gelukt om vrijdag 2 uurtjes te bewegen? We zitten een beetje in hetzelfde schuitje denk ik...ik blijf een beetje steken op 97 kilo...
Leuke dingen doen waarbij soms gezondigd wordt...dat is niet meer dan normaal! Als we dit ons hele leven willen volhouden, en ik ben bang dat dat wel zal moeten, dan mogen we zeker af en toe zondigen.

Succes met je dalende lijntje :-D, ik hoop dat ik gezellig met je mee doe!

Groetjes, patricia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan