Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2010

Nhvpk woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.04).

75,6! Net zo chill!! En ik ben nog wel ongesteld?!

Nog 1 nachtje werken.. Vrijdagochtend kom ik er uit, dan nog even slapen en het weekend lekker vrij! Zaterdag misschien op kraamvisite en zondag n wedstrijd.. Ben er wel aan toe, zondag miste ik de wedstrijd doordat ik moest werken, vanavond mis ik mn training omdat ik moet werken en mn squashmaatje is ook nog niet back in the running!September 23, 2010 om 12:21
Ja, ik zie zulke foto's ook vaak bij anderen en dacht dat het wel stimulerend zou kunnen werken. Nu moet ik zeggen dat het nog best confronterend is om mezelf zo op een foto te zien, maar het werkt wel! En een beetje verandering is al wel te ontdekken gelukkig ;).

En jij! Wow! Dat is een flinke stap ineens tov gisteren! Fijn!
Volgens mij doe je echt goed je best! En dat wordt beloond! :D
September 23, 2010 om 12:47
Jij bent écht lekker bezig he? Goed joh!!!
Heb jij nou helemaal geen problemen meer met je schildklier?

Ik moet helemaal opnieuw beginnen en merk dat ik niet zo goed weet welke kant ik op moet; even helemaal geen koolhydraten (veel van Jesse van der Velde gelezen en het klinkt allemaal zo plausibel) of toch wat gezonde koolhydraten erbij omdat ik het anders misschien gewoon niet volhoudt?
Het probleem is dat ik last heb van insulineresistentie dus als ik maar iets met koolhydraten eet, stijgt mijn insuline de pan uit en wordt alles al vet opgeslagen (kun je ook goed zien aan mijn lijf).
Ik weet niet goed welke weg ik wil inslaan; ja het liefst even 2 weken zónder koolhydraten maar ik houd het amper vol :-(
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan