Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2010

TheFantasy woog op het moment van schrijven 69.90 kg (bmi: 24.47).

Ik ben net terug van mijn tweede fitness-sessie (de eerste was dinsdag, dus eergisteren) en DAMN ik ben dood! Maar dat is alleen maar goed :D:D Ik hou van spierpijn, echt waar. Ook toen ik nog keihard aan atletiek deed vond ik spierpijn al het beste gevoel ter wereld. Oké, ik kan overdrijven, maar... Definately feels good ;)

Verder voel ik dat ik gefrustreerd begin te raken omdat het allemaal niet zo snel gaat als ik zou willen, en had ik vandaag mijn eerste snackaanval. Let op: aanval, maar ik heb er niet aan toegegeven! Dus eigenlijk ben ik best trots op mezelf. Ik heb heel vaak dat ik een week goed kan eten en dan een week verschrikkelijk slecht eet, dus ik moet het echt volhouden!!!

xxx

September 23, 2010 om 12:22
Hee!

Goed zeg dat je de snackaanval heb weten te weerstaan (Y). Daar mag je zeker trots op zijn. Je zegt dat het niet snel genoeg vindt gaan, maar je moet er rekening mee houden dat het, nu je ook aan krachttraining doet, het gewicht misschien nog veel langzamer omlaag gaat. Net als dat bij mij het geval is. Maar het belangrijkste is, is dat je vet verliest en daarvoor in de plaats spiermassa opbouwt. Dit moet je echt niet vergeten ;)

Met mij gaat alles goed, gister gezellig met een vriendinnetje voor het eerst naar een sauna geweest. Echt heerlijk is dat (wanneer je een beetje over het ongemakkelijke gevoel heen bent gestapt)
Vandaag heb ik ook weer een flinke sessie krachttraining gedaan. Heb ook goede adviezen gehad van een man die ook krachttraining doet en ik ben er achter gekomen dat ik oefeningen erg zwaar doe maar doordat ze zo zwaar zijn maak ik ze nooit helemaal af. Dus ga vanaf volgende week een andere aanpak doen waarbij ik iets lichter ga trainen maar wat wel veel effectiever is.

Een fijn en slank weekend alvast (ik heb namelijk zelf al weekend, hehe)

Xx Brenda
September 23, 2010 om 16:27
Ja, spierpijn vind ik ook nooit verkeerd als ik net weer ben begonnen met sporten. :D

Respect voor het weerstaan van een snackaanval! Dat vind ik zelf nog verdomd lastig. ;)

Hou vol!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan