Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 29, 2010

Amaletsijs woog op het moment van schrijven 75.60 kg (bmi: 27.11).

Nu 3 dagen op weg, regelmatig echt trek maar ik weet me prima te beheersen. Alleen jammer van dat stemmetje in mijn achterhoofd: "Ja, dat heb je altijd de eerste 2-3 weken!" Maar ik hoop dat ik het nu langer volhoudt. Vandaag vrij, toch even op de weegschaal: - 8 ons... netjes!!! Maar nu een dikke buik, moet ongesteld worden dus wacht ik echt to maandag voor ik me weer ga wegen.

Dansen gaat voorlopig niet door, de gemeente Amstelveen vondt dat de jeugd opeens op dinsdag avond in deze ruimte moet. Na 22 uur mogen we wel maar dat wordt dan weer zo laat... Dansleiding is nu op zoek naar andere oefenruimte.

Met mijn rug gaat het gelukkig weer goed. Alleen 's morgens met omdraaien schiet de kramp erin maar dat is maar een paar tellen. En met de oefeningen merk ik dat het dan veel meer stijf is dan 's avonds. Gelukkig het ergste weer gehad, ik hoef ook niet meer naar de fysio.

Iedereen succes de rest van de week!

:amaletsijs:

Onbekend
September 30, 2010 om 03:22
Knap hoor dat je volhoudt ondanks dat je trek hebt, dan is de knop weer om toch? Hou je je precies aan het boek of wissel je wel eens wat om? Ik vond het ook zwaar om te doen, maar het gaf wel resultaat.

Heerlijk toch 8 ons er af en dan ook nog voor je ongesteld moet worden, meestal hou je dan nog wel wat vocht vast toch ook?

Wat balen zeg van het dansen, hopen dat ze snel wat nieuws vinden. In welk gebouw zaten jullie dan?

Fijn dat het met je rug weer wat beter gaat. merk hier ook dat als ik 's ochtends mijn bed uitkom mijn rug veel stijver is, moet echt even op gang komen :) hihi, wordt echt oud!

:snoopy66
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan