Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

Mster woog op het moment van schrijven 72.80 kg (bmi: 26.10).

Gisteren een meting gehad bij de Slavendrijver op de sportschool en er is goed nieuws en slecht nieuws: ik ben een kilo vet kwijt, maar ook een kilo spieren.

Hij heeft me streng toe gesproken, ik moet meer lage intensiteit cardio-en (stom!), voor de vetverbranding en, het allerbelangrijkste, STOPPEN MET SNOEPEN. Alleen als ik het echt wil kan het. En alleen ik kan het doen. Ik bepaal wat er in mijn mond verdwijnt.

Dus, niet meer verschuilen in mijn dikke kleren (moest ik hem even uitleggen, dat een vrouw 'dikke kleren' in haar kast heeft) en stoppen met grazen, snaaien en snacken.

Ik ga, zo goed en zo kwaad als het gaat, hier mijn eten weer bijhouden. Om bij te houden wat ik zo ongemerkt allemaal in mijn mond stop, maar ook om te voorkomen dát ik het in mijn mond stop!

September 30, 2010 om 06:13
Zooooo herkenbaar! Alleen heb ik geen slavendrijver, maar ik heb naar SOS-sonja gekeken en dat inspireert ook wel. Maar jij weet dat je het kan, je hebt het al ooit bewezen meid, doe het gewoon nog een keer en dan houden zo (tenzij er nog een ukkie bij komt, maar volgens mij ligt dat bij jullie niet in de planning! Bij ons ook niet b.t.w.) Succes!
October 2, 2010 om 16:51
Wat goed van je dat je die knop nu gevonden hebt en hem aan het omzetten bent!

Lukt het je om alle dagen bij te houden hoeveel je eet?

Succes! Je kan het!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan