Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

Geschreven door Nightdream

Helaas, gisteren geen vis gegeten. Dat kwam vooral omdat ik het recept niet goed gelezen had en niet had gezien dat het voorbereidende werk ruim een uur was. Als je hier om ongeveer half zes achterkomt, dan ben je echt veel te laat. Ik heb dus gekozen om het menu te eten wat ik vrijdag in gedachten had (kippenbout, gebakken aardappeltjes en groente), dus nu ga ik vrijdag de vis eten. Het menu van gisteren was wel lekker. Ik heb er alleen wel wat mayo bij gegeten, dat had ik misschien beter niet kunnen doen.

Een beetje stom van mezelf dat ik niet goed had opgelet bij het recept, maar gelukkig had ik al meerdere dingen gekocht, dus was het niet het einde van de wereld en kon ik nog een andere kant op.

Vanaf volgende week wil ik ook actiever gaan sporten. Ik wil dan weer terug naar de sportschool, waar ik nu al een paar maanden niet meer ben geweest. Nu gaat het echt niet, omdat ik aan het einde van de maand altijd nog erg veel werk moet doen (ik heb een eigen onderneming als tekstschrijfster, dus soms is het behoorlijk stressen). Misschien heb ik nog wel wat tijd om thuis een beetje te sporten, zoals ik andere dagen ook heb gedaan.

Vanavond ga ik bij mijn ouders eten. Het wordt geloof ik prei met aardappelen, jus en rundvlees. Dat is dus prima te doen met mijn vernieuwde, gezonde levensstijl.


September 30, 2010 om 07:00
Hoihoi,

Dat is zonde, maar die vis smaakt morgen nog even lekker. Ik hou er ook niet van als ik teveel tijd in mijn eten moet steken. Het moet vooruit gaan hier hahaha! Ik probeer wel om zeker 5 keer per week gezond te koken met verse groenten en mager vlees. 1 keer per week eten we zelfgebakken frietjes. En op dag 7 eten we bij mijn ouders en die doet erg haar best om mager te koken. En gezond eten moet inderdaad niet lang duren!!!
Whaw, een eigen onderneming. Daar zal nog al wat tijd in kruipen! Werk je van thuis uit? Dan begrijp ik heel goed dat dingen zoals sporten erover schieten! Maar een paar keer inplannen en dan komt het helemaal goed !!
Over een uurtje heb ik mijn afspraak, ik laat je straks meer weten.

Groetjes,Ingexx
October 1, 2010 om 00:57
Goeiemorgen,

Het is goed gegaan. De diëtiste vond mijn motivatie belangrijker dan die paar onsjes die ik bij haar ben afgevallen !! En daar doen we het voor. Ik kan bijna niet wachten om over 3 weken weer bij haar op de schaal te springen. Ik wil voor mezelf een goed resultaat omdat ik echt nog eens trots wil zij op mezelf! Ik ga eraan werken hahaha!!
Veel succes met lijnen vandaag!!!

Groetjes,Ingexx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan