Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

Josesuperslank woog op het moment van schrijven 73.00 kg (bmi: 23.04).

Hoi Allemaal!

Ik ben weer terug van weggeweest. Waarom? Ik ben weer 3 kilo aangekomen, dus ik ben nu 73 kg. Niet dat ik dat veel te zwaar vind hoor, maar toen ik net iets slanker was zat alle kleding gewoon wat beter (nu weer strakker!). Om ooit weer is beneden die 70 kilo te komen dat lijkt me geweldig! Vorig jaar is het mee ook gelukt om meer dan 10 kilo af te vallen.. dus deze 8 kilo er af moet ook lukken. Ik denk alleen wel dat het hard werken word... omdat ik nu eigenlijk al op een gezond gewicht zit.

Ik weet nog niet zo goed hoe ik moet beginnen. Ik vind dat cola'tje s'avonds nog zo heerlijk!!! En een paar toastjes met kaas erbij. Dat is er inmiddels alweer ingeslopen, en als ik niet oppas, dan ben ik binnen de kortste keren weer 83 kilo!

Misschien maar weer is beginnen met ontbijtkoek eten als ontbijt.. (zoetjes gebruik ik trouwens nogsteeds.. daar ben ik al helemaal aan gewend, ik wil niet anders meer). Ik laat jullie volgende week weten of er wat grammetjes of misschien wel een hele kilo af is voor deze week. Ik denk dat ik maar is moet gaan sporten.. zou het dan sneller gaan? Bij mijn vorige 13 kilo heb ik ook niet gesport.. en ik viel zowat iedere week een kilo af!!!!!!!!!!!!!!!

Ik sta nogsteeds iedere donderdag op de weegschaal.. dus ik blijf wel heel bewust omgaan met mijn gewicht.

Jullie horen wel weer van me..

:afvallen100%:

liefs Jose

December 31, 2010 om 04:06
:allerbestewensen:

:smun:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan