Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

Dabbe74 woog op het moment van schrijven 78.40 kg (bmi: 27.78).

Donderdag 29/09/2010

Zo......daar benik weer eventjes. Gisterenavond 18.20 Dday hahahaha. Ik mocht eindelijk wegen. Wat hebik hier naar uitgekeken. Belachelijk eigenlijk want ben to vandaag nog maar 5 dagen bezig. Dus waar zeuren we over. Maar goed....had al aanmanlief gevraagd of hij ook wilde wegen 's ochtends om mij moed in te spreken. En ja hoor...bij hem is er ook een kilo af...jippie!!!! Ben trots op mijn mannetje.

En toen mocht ik. Na wat gerace tussen sportschool van manlief-thuis-de badminton van mijn oudste dochter en een verjaardagspartijtje van de middelste kon ik naar mijn consulente om te gaan wegen. Laten we eerlijk wezen hier doenik het voor. Dus ook al is het 3 ons vertelde ik vol trots, dan ben ik al tevreden.

-/- 2,6!!! En wat ben ik blij. Sowieso omdat de 7 weer terug is in mijn gewicht en omdat het dus loont door op mijn tanden te bijtenendoor te gaan met dit dieet. Nooit gedacht dat het zo goed zou gaan de eerste dagen!!!!

Vanochtend weer mijn papje porridge klaar gemaakt en op advies van Petra mijn consulente er wat kaneel door heen gedaan. Mjammie dat was dus erg lekker dus een goede aanrader van haar. Petra dank je wel!!!

Ga lekker aan mijn bakkie groene thee, wachten op mijn vriendinnetje en dan ff lekker beppen!! Fijne dag allemaal!!!!

Groetjes Rachel

September 30, 2010 om 04:43
En, zeker weten dat je papje beter smaakte nu je het resultaat weet! Prachtige start, 2,6 in nog geen week en hierdoor wordt het alleen maar makkelijker. Nog 2 weekjes en dan heb je het moeilijkste achter de rug.

Nu er een sport van maken om inderdaad bij het een een vleugje kaneel toe te voegen en bij het ander weer iets anders. Weer eens iets anders dan alles lekker maken met een klodder mayo of iets dergelijks :).
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan