Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

MaartjeI woog op het moment van schrijven 81.00 kg (bmi: 30.49).

:hello: lieve allemaal,

Thnx voor jullie leuke en lieve berichtjes. Ook al gaat het erg goed hier, toch altijd weer leuk om van anderen berichtjes te krijgen. Zo houd ik het erg goed vol! Hebben jullie eigenlijk moeite om je dieet vol te houden?

Vandaar zijn mijn vriend en ik 3 jaar samen en vandaag ben ik ook officieel 10 kilo kwijt dus dat is dubbelop feest natuurlijk. :whoepie: We wilden eigenlijk zondag uit eten gaan maar omdat ik net weer goed bezig ben, stellen we het even uit. Als ik nu nog 12 kilo kwijt raak, zit ik op een 'gezond' gewicht (68 kilo). Dat is nog niet mijn streefgewicht (60 kilo) Maar dan zit ik in ieder geval in de gezonde zone. Ook bij jullie heb ik gezien dat het hartstikke goed gaat. Wat zijn we toch goed bezig!:genieten:

Ik ben echt blij dat ik me voor deze site heb aangemeld en jullie heb leren kennen. Het scheelt zoveel dat je buddy's hebt die weten waar je mee bezig bent en alle momenten (moeilijke en fijne) met je delen. Echt fijn!


:hugsandkisses:

Liefs, MaartjeOnbekend
September 30, 2010 om 08:23
Hoi Maartje

ik kwam ff bij je kijke..

zo.. das dubbel feest ja.. 10kg eraf en 3 jaar samen met je vriend:D
:genietervan:!!

en om je vraag te beantwoorde.. ja.. ik heb ook moeite vol te houde.. zeker als ik me rot voel of ongesteld ben!!

:veelsucces: verder met afvallen..

fijne dag!
groetjes
:noortje7:
Onbekend
September 30, 2010 om 12:31
hee!
Wat goed dat het afvallen bij jou zo goed gaat!
10 kg is echt veel! Knap gedaan! Doe je alle dagen het sonja
bakker dieet? En hoe bevalt dat?
Tja motivatie....als ik ga shoppen en iets past niet zo mooi heb ik meteen weer motivatie ;)

succes met de rest van de kilo's!
September 30, 2010 om 13:20
hey hey

bedankt voor je lieve berichtje! :D k ga idd gewoon zo door en dan komt het vanzelf wel :D ik heb immers jullie toch :D :D

gefeliciteerd voor jou en je vriend dit zijn leuke momenten idd en dubbel feest! toppie. geniet ervan!

en succes verder :D

xxx
Ananas
Onbekend
October 1, 2010 om 01:30
Hallo Maartje!!!

10 kilo eraf! Dat is toch een mijl paal!!:knapgedaan: en we hebben je niet eens hoeven:spank::muwhahahaha: Ik las dat jij veel aan je buddies hebt, nou dat ben ik volledig met je eens. Dat motiveert echt, die lieve berichtjes. Ik baal alleen wel eens dat ik niet zo veel tijd heb om hier aanwezig te zijn. En vaak als ik dan even tijd heb is de laptop slomer als een slak, of ik druk op de verkeerde knop en floep m'n reaktie verdwijnt..:grrrrrr:
Gefeliciteerd met je vriend. Heel verstandig dat jullie het etentje even uitstellen. Hebben wij niet gedaan en het resultaat was er ook na:nouhoor:
Gelukkig zijn de onsjes er wel al weer af, maar toch zonde..
Ik wens je alvast een heel fijn weekend en tot gauw!

Liefs en een dikke :hug: Nathasja
October 1, 2010 om 16:03
Hallo Maartje!

Gefeliciteerd! 10 kilo er af! echt supergoed!*9* Wat een lief berichtje heb je geschreven! Hopelijk heb je nog een andere manier gevonden om jullie 3 jaar te vieren!

liefs,
Iris
Onbekend
October 2, 2010 om 05:24
Hoi Maartje

Je BMI onder de 30, dat is super. Ik denk dat je dat na dit weekend wel gaat halen. Bij mij gaat het ook goed. Gisteren even balen,want bij de verpleegkundige moest ik nog weer op een andere weegschaal:nietlieveweegschaal: als 3 weken geleden, en daar was ik nu nog 106 kg. Dus maar 2,5 kg lichter dan vorige keer. Maar ik laat me er niet door van de wijs brengen. Ik volg gewoon m'n eigen :lieveweegschaal: en die gaf vanochtend 100,7 :kg: aan!!:whoepie: 6,1 kg :afgevallen: Nog 8 ons te gaan en dan ben ik:onderde100kilo:. Mijn :streefdoel1: is onder de 100 op 20 oktober, dus dat ga ik zeker redden. M'n BMI is nog wel veel te hoog, maar het begin is er!!! Vorig weekend een flinke dip gehad en meestal verslontert m'n lijnpoging dan ook weer, maar 'k heb mezelf weer bij elkaar kunnen pakken. De knop is om, nu gaat alles er af en komt er ook NIET weer bij!!! Kunnen we elkaar ook mooi in steunen en motiveren.....

:finallynewme:
October 2, 2010 om 07:03
Hee meis,

bedankt voor je berichtje op mijn profiel. Heb je ook gelijk als buddy toegevoegd! Gezellig. Ben ook echt blij met deze site hoor...de steun en af en toe een schop onder je kont doen wonderen :) Wat goed dat je al 10 kilo kwijt bent! Op naar de volgende 10!

Ik heb inderdaad van de week wat te weinig gegeten. Probeer nu altijd rond de 1000 uit te komen. Meestal zit ik op de 950-1000 dus dat is ok. Had gisteren wel wat gezondigd, 4 bitterballen maar af en toe heb ik dat nodig haha.

En ga je binnenkort nog uit eten om jullie anniversary te vieren? Je kan ook best "light" en lekker uit eten toch? :D

Succes meid en ben blij met alle buddysteun!
:eenfijnweekend:

Liefs Senais
October 2, 2010 om 07:43
Heey, fijn dat het zo goed gaat! Ik heb idd wel moeite om het vol te houden. Of eigenlijk, niet echt om het vol te houden op zich, maar het 'nee' zeggen. Vooral als ik bij anderen ben heb ik er moeite mee om niet mee te eten met alle lekkers wat er op tafel gezet wordt. Ik heb er op zich geen moeite mee om lekkere dingen te laten staan, zo lang ik ook maar niet zie dat een ander het wel heeft.

Succes!

:jennn:
October 2, 2010 om 07:50
Hoihoi,

Bedankt voor je bericht! Ja dat 1 keer in de zoveel tijd lekker frietjes eten dat ga ik er ook maar ingooien denk ik. Gewoon 1 keer per maand ofzo. Ik heb soms 's avonds mn moeilijke momenten. Ik was een echte chips eter. Lekker voor de tv, filmpje en chips....heerlijk. En dat doe ik dus nu niet meer. Dat vind ik wel eens lastig. Maar het is nog vol te houden. Alleen vorige week heb ik wel een heel vet broodje kebab met heeeeel veel saus gegeten (op de verjaardag van mn dochter). Ach ja, zo af en toe moet kunnen.

Het gaat bij jou wel hard zeg! 11 kilo in 8 weken! Lekker hoor! Ga zo door!

Liefs Senais
October 2, 2010 om 16:00
Hoi Meis..

Eindelijk kan ik alle berichtje's op m'n gemakje lezen en beantwoorde :)
Lees dat we nu op hetzelfde gewicht zitten van 79.8 Kilo.. dus heb nu idd die 80 achter me gelaten..(hopelijk is dat ook nog bij thuiskomst van me vakantie)

Nog Gefeliciteerd met jullie 3jarige huwelijk! :D
Beter te laat dan nooit..:trouwpaar:

Fijn weekend..

:mystique1984:

October 3, 2010 om 04:43
Hey Maartje,

Dank je wel voor je berichtje! Wat een fantastisch resultaat dat je al 10 kilo kwijt bent! Top! Daar mag je zeker trots op zijn!

Ik volg zelf niet echt een dieet, maar probeer vooral mijn levensstijl te veranderen en gezond te eten.
October 4, 2010 om 03:21
hey meis!

bedankt voor je lieve nerichtje ik ben erg blij en ik ga voor meer ikg ajou achterna met je 10kg! :D


ga zo door meid

je kan het!

Ananas
Onbekend
October 4, 2010 om 05:21
Bedankt voor je berichtje!

We moeten maar zo denken, zolang de kilo's de maar af gaan en er niet weer bij op is 't goed! Jij bent al op 1/3 van je streef, echt goed!! 10kg. is echt al 'n heel verschil! Ook inderdaad met kleding kopen. Dat valt gewoon veel mooier en er is meer keus! :D

Succes!
October 4, 2010 om 14:14
Hoihoi,

ik hoop ook voor je dat de volgende 20 kilo net zo snel gaan haha. Hoevaak weeg jij in de week? Ik nu nog veel te vaak maar moet dat echt gaan minderen naar 1 keer per week ofzo.

Wat betreft het sporten; ik fiets elke dag 30 tot 40 minuten naar en van mn werk in totaal. En op dinsdagavond ga ik aquajoggen. Meer zit er helaas even niet in met twee kleine meiden thuis van net 1 jaar en 2,5 jaar. Is al druk zat zo :) Hebben jullie (al) kids?

Succes deze week! Zet em op!

Liefs Senais
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan