Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

Miekie42 woog op het moment van schrijven 87.50 kg (bmi: 31.37).

:goedemorgenelf:allemaal
hoe gaat t met al mijn buddys
ik ben een beetje nalatig geweest is het reageren op jullie dagboekjes:memoschrijven:sorry hiervoor:$ maar heb wel als excuus dat ik t mega druk heb gehad de afgelopen week en ook daarbij griep heb gehad:S:S
hier gaat t zo een beetje zn gangetje
ben vandaag lekker vrij
en dus heel druk met de was:laundry::boodschappen3:al gedaan vandaag
en heb al gesport ook:destepper::fietsdefietsdefiets::gewichten::loopband2::loopband::roeimachine:een mens zou er moe van worden allemaal hoor hahaha
met t dieet ik weet t niet hoor ik sta geloof ik al weer een heel tijdje op het zelfde gewicht:fatzo: ok ok er komt ook niets aan:laatmaar:
maar als er nu niet heel snel iets af gaat dan:mergpijpjes::ilovechocolatesmilie::chips::candy::snickers: maar goed ik zal braaf zijn :holy::helpme:
vanavond maak ik een maaltijdsalade met gerookte kip en mango en nog meer van dat soort spul erin, zongedroogde tomaatjes e.d. en dan een bruin pistoletje erbij heb er nu al trek in hahaha
morgen heb ik wederom een avonddienst maar dan eet ik brood daar denk wel dat ik het zelf mee neem van huis met iets van rauwkost erop.
volgende week is Pieter(mn man) jarig en ik heb al ini zakjes snack a jacks gekocht voor als iedereen aan de chips wil dan kan ik ongemerkt toch ook n beetje mee doen.
we gaan dan wel uit eten die dag:salade2::tafelen:
hoe is het met jullie energie??:gaap:
komt dat weer n beetje op gang?:tong::kapot:?
bij mij wel nml;)
moet ook wel hoor want we moeten wel gezond de winter door ja toch niet dan??:veelbeterschap:

is er trouwens een buddy bij die een beetje in de buurt woont van Alkmaar???
want dan kan ik eens wat afspreken als je dat leuk vindt uiteraard???
:vriendinnen:
nou veel succes allemaal en niet de moet opgeven hoor we kunnen het:succesbuddies:
:gazodoor::geloofinjezelf::iemanderdoorheenslepen:

September 30, 2010, gewijzigd door Fooddiva op September 30, 2010 om 06:04
Ha lieve Mieke,
Ik zat net aan jou te denken toen ik naar AH liep en wilde al een berichtje gaan sturen of het wel goed met jou ging, want ik zag jou normaalgesproken bijna elke dag hier op het forum. Maar toen vond ik net jouw berichtje al... O, jij was dus ook al ziek... zo veel mensen. Gaat het nu weer? Wat frustrend he, die stilstand op de weegschaal - ja inderdaad krijg je daar de neiging van om dan maar allerlei lekkers te gaan eten... zo'n gevoel van "het maakt dan toch niet uit", dat herken ik enorm. Maar toch maar niet doen, over een paar daagjes gaat het vast wel weer - zoals je al zegt: we geven niet op deze keer, we zetten door en we steunen elkaar!! Bij jou komt het ook door het griepje denk ik, als je ziek bent val je gewoon niet af, dat lees ik bij heel veel mensen, zelfs als je dan heel weinig eet. Blijkbaar heeft je lijf dan even iets anders te doen. Hoe was het op school maandag, of ben je niet kunnen gaan?
Wat goed van je die Snack-a-jacks (ik typte snack a macs... mmmm en Macje :snakken: zou er best ingaan, hahahah... maar ik ga maar lunchen met een broodje filet americain, toch verstandiger), dat is echt een goed alternatief voor chips en je kunt toch mee knabbelen...
Nou, ik ga lunchen, want nu heb ik honger gekregen, beetje vroeg nog, maar ik bedenk me ineens dat ik mijn tussendoortje vanmorgen vergeten ben, dus logisch... En dan de fiets op. Het is hier grijzer dan grijs... Maar ik probeer je advies te volgen en wat zon door te laten breken - het gaat straks wel lukken als ik mooie Brahms duetten aan het zingen ben met mijn collega's!
Fijne dag verder en volhouden, hoor!!! Geen snoepjes...
:fooddiva:
September 30, 2010 om 06:31
Hallo Mieke

Jaaaaaaah ben er net uit hahaha was zoals gewoonlijk weer in slaap gevallen tjaaaaaa ik hou van badderen relaxt totaal heerlijk mijn grootste hobby erug he?

Fijne dag toegewenst van Ennai:cool06:
Onbekend
September 30, 2010 om 07:33
Hey lieve mieke,
Inderdaad eet ik in de avond minder koolhydraten en dat bevalt me prima eet meer groenten en iets meer vlees of kipfilet of vegetarisch. Morgen is mijn officieele weegdag maar heb vanmorgen stiekum toch even gewogen het resultaat is -1.2 kilo ben zo blij maar morgen zie we het wel doe ik elk geval me best. En sinds ik het advies me begeleider van de sportschool opvolg merk dat ik me beter voel. Hij is ook voedings deskundige hoor dus hij weet ook alles van afvallen en vet verbranding.

Nog bedankt voor je lieve bericht.

:martinak:
September 30, 2010 om 07:44
Hoi Mieke,

Ook al geveld geweest :ziek2:, je hoort niet anders om je heen. Denk dat de helft van mijn buddy's door het virus zijn aangevallen.
Jammer dat jij nu stilstaat:gelijkgebleven3: en net wat je zegt, gewoon wel volhouden want :jippiehetwerkt:. Vanmorgen was ik weer minder:pijldown: maar nu morgen weer hopen want vandaag heb ik risotto gegeten enz. Maar ik houd me aan de procenten en hoop dus vanavond weer goed te zitten.
Vanmorgen lekker gezwommen:zwemmen2: en dan mag ik ook weer wat meer hebben.
We gaan er weer voor meis
We blijven doorgaan meis, jij ook hoor.:samensterker:
Tot mails.
:tian:
September 30, 2010 om 15:15
Hoi Mieke,
Volgehouden om niet te snoepen? En zo meteen lekker op tijd naar bed... Jij was 't dus ook al niet, die pech-voodooster... hahaha....
Ik was dapper, ben vanavond alsnog op de fiets naar de koorscholing geweest: 530 calorieen, jawel! En zie daar, je had toch gelijk vanmorgen, want de zon brak zowaar nog heel eventjes door, het was in elk geval droog. Maar o wee als ik morgen niet ben afgevallen. Dan zeilt de weegschaal het raam uit, denk ik:schip1:
Welterusten!
:fooddiva:
Onbekend
October 1, 2010 om 02:30


Hier is het dus hetzelfde als bij mij :grinnik:
Ik ben ook al een paar weken van de leg!
Afgelopen week wilde ik de draad oppakken en word ik weer grieperig.
En wat gaat mijn lichaam dan doen.........overeten,:argh:
Nou ja het zij zo.....komt weer goed hoor!

We gaan die draad gewoon weer oppakken na het weekend.
Opgeven doen we niet aan,dat hebben we al eerder gedaan en zie waar het ons gebracht heeft :volvreten:

:fouten:

Komt goed met ons!:liefs2: Hanny
Onbekend
October 1, 2010 om 04:34
Ik was ook blijven werken,met de nodige pilletjes.
Heb nu gelukkig weekend :yes2:
Kan me eigen gangetje gaan!

Wens jou strkte vannacht met je dienst.
En inderdaad allemaal vroeg onder de lappen deken!Hanny
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan