Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

Trijntje69 woog op het moment van schrijven 89.60 kg (bmi: 28.60).

:hallo::hallo:Hallo,

Zucht!! Maar weer een nieuwe poging. Ik weet het, klinkt al niet zo positief, sorry. Het is zo tergend :ergboos: om altijd weer in gevecht te zijn met die stomme kilo's.

Kleine update:
Vanaf mei alle remmen los gelaten, door wat lichamelijke klachten helemaal geen zin in lijnen. Verder niks ernstigs hoor maar voor mij vervelend genoeg om dat stomme lijnen opzij te zetten.
Schade natuurlijk enorm :fatzo:, logisch. Wel heerlijk gegeten, dat dan weer wel.

Maandag 20 september weer begonnen met Sanaslank, dat werkt voor mij wel het beste, alles of niks. Het is zwaar maar dat zijn alle lijnpogingen, ook WW of SB.
Maandag ook bij een acupuncturiste geweest, ze heeft wat prikkers in mijn oor gezet en die moesten er na een week uit, afgelopen maandag weer een paar prikkers hier en daar in mijn lijf maar die zijn er meteen weer uit. Ik weet dat je daar niet van afvalt maar rokers kunnen soms wel op die manier stoppen met roken en ik ben verslaafd :lekker: aan eten dus een beetje extra kracht kan voor mij geen kwaad. Of het ook echt helpt weet ik niet maar het gaat redelijk. Nu 10 dagen bezig en nog niet in de fout gegaan, ook niet in het weekend.
Het blijft een gevecht en mijn hersens zijn nog steeds gefixeerd op eten :snakken: maar dat zal wel nooit over gaan.
Bij mijn eerste sanaslank poning ging het de tweede week ook matig maar daarna ging het afvallen snel dus ik moet het echt weer een poosje volhouden. Eerst maar weer onder die 85 zien te komen en dan hoop ik voor de kerst weer rond die 75 te komen, het kan, maar het is zwaar. Waarom is het toch zo moeilijk??!! Waarom het de eerste keer zo goed ging en nu zo moeizaam gaat....:zucht:

Groetjes en ik hou jullie op de hoogte, geen bericht is alleen bij vaak slecht bericht dus ik probeer mijn dagboekje of in ieder geval mijn gewicht regelmatig in te vullen.

Succes voor iedereen en in het bijzonder mijn buddies, waar het ook behoorlijk stil is...:nietlieveweegschaal:

01 oktober:

Even een korte update. Na 3 dagen 89,4 / 89.6 / 89.6 was het vanmorgen wel even fijn om een kilo eraf te zien dat geeft de burger weer moed. Wel fijn voor het weekend.:yes2:

October 4, 2010 om 15:23
Hoi Trijntje!

Zo hehe, jij bent bezig geweest met al die smilies! Ik zal zo eens gaan kijken of ik ook wat originele kan vinden om dit stukje wat op te leuken. Ik ben zo lang niet op de site geweest dat ik ook allemaal smilies zag die ik nog nooit eerder had gezien!!

Jij bent GOED bezig! Knap hoor! :hug: Bij deze stel ik jou tot mijn grote voorbeeld.

Jij bent nu, als ik het goed heb, alweer iets van zes kilo (+) afgevallen. Dat hoop ik ook te bereiken, maar ik vrees dat dat echt nog lang niet genoeg is. En het erge is dat ik eind juni natuurlijk tien kilo lichter was! :dom::dom::dom: In plaats van verder af te vallen, heb ik het er gewoon weer bij gevreten!! En steeds denk ik, ach, dat ene kilootje gaat er straks wel weer af als ik serieus ga lijnen. Maar nu heb ik natuurlijk toch spijt. Stomme idioot die ik ben. Als ik nu op die 92,2 zat van eind juni, zou ik nog "maar" een kilo of tien kwijt hoeven om er weer redelijk uit te zien en nu zijn dat er dus gewoon twintig. :-| K.. he? Ik vrees alleen dat ik je niet zoveel nieuws vertel want bij jou was het toch ook wel weer wat opgelopen. Maar jij hebt het niet zo bont gemaakt als ik en bij jou zijn er alweer zes kilo's verdwenen. Laten we hopen dat ze je niet meer weten terug te vinden... En als die acapunctuur helpt laat ik me ook lekker volprikken :-)

Vandaag heb ik me keurig gedragen. Vanochtend braaf een zakje, tussen de middag een havermoutje gemaakt, eind van de middag een dessertje en vanavond een pastaatje. En tussendoor de hele tijd zo'n beetje stukjes bleekselderij zitten wegknagen. :ikwileten: Het konijn-gevoel van weleer was meteen alweer helemaal terug. :teleurstellingalom: Ik moet nog wel een paar glazen water weg zien te tanken en dan ben ik zeer tevreden!! Dag één zit er bijna op, nog 364 dagen te gaan zucht........

Ik moet trouwens ook hoognodig iets aan dit slappe lichaam gaan doen. Wat ik je al eerder mailde, hopelijk is dit "het" magische moment waarop de knop omgaat en ga ik het nu echt eens volhouden. Met die kleine thuis is het natuurlijk wel lastig om twee keer per week te gaan sporten. En :golf2: zet natuurlijk helaas weinig zoden aan de dijk, hoewel ik dat nu juist wel erg leuk vind haha. Ik ga proberen (heb ik bedacht, of het lukt is helaas een tweede...) om thuis wat oefeningen te gaan doen. :armoefeningen: :gewichten: Mijn spiermassa is zo dramatisch laag, dat ik echt aan m'n grote spiergroepen (benen, buikspieren) moet werken om die percentages wat meer in evenwicht te krijgen. Ben jij alweer gaan hardlopen eigenlijk? Dat werkt volgens mij toch het beste maar dat trek ik echt niet. Na 100 m val ik dood neer en m'n knie is al gaar, dus om die te belasten met dik 100 kilo lijkt me niet echt fijn....

Nou, laten we elkaar vooral moed blijven inspreken en elkaar er weer doorheen proberen te slepen.

:bigsmile: Streefdoel: samen slank het voorjaar in!! :bigsmile:

maar dat is natuurlijk :noproblem: whoehahahahaaaaa

En dan natuurlijk eindelijk even lekker shoppen maar die mooie winkel bij jou in de stad! Eindelijk weer eens strak in de pakjes :pakje01:

(en vergeet de :bikinitop: niet!!)

Heel veel succes en tot mails! Doeiiiiiieeeeee
:goodnight1:

:gazodoor2:

:twix2:
October 5, 2010 om 03:44
Goeiemorgen, en, hoe was de weegschaal vanochtend?? Hopelijk weer iets eraf? Die kilo van gister was mooi!

Mijn eerste dag zit erop, en ik werd vanochtend mooi beloond: 100,2 ofwel 1,8 kilo in een dag eraf. Allemaal vocht natuurlijk maar dat maakt niet uit. Gewicht is gewicht, toch???

Ik zag trouwens tot mijn grote schrik dat door dit gewicht m'n BMI weer boven de 30 is gekomen, waardoor ik weer officieel in de categorie "ernstig overgewicht" zit. Ik moet naar de 99,37 kilo om onder de 30 te komen. Met een beetje mazzel is dat morgen of overmorgen het geval.....

Ik zit hier nu weer op kantoor, braaf achter m'n zakje en met een bakje bleekselderij op m'n bureau. Die moet ik vandaag weer zien weg te knagen.

Nou heel veel sterkte, elke dag die we het volhouden is er één!!!

WE KUNNEN HET!!!!!!!!

En dan: slank forever!!!

:twix2:
October 6, 2010 om 02:54
Goeiemorgen!

Stand vanochtend: 99,2 dus èn in de dubbele cijfers (lekker!!!) en BMI onder de 30 (beter!!!). Allemaal vocht maar dat maakt me niks uit. En als het dan toch vocht is, misschien zijn het dan wel al die flessen wijn uit de vakantie?!?!

Wat was jouw score vanochtend?

doeiii

:twix2:
October 6, 2010 om 06:47
Hoi hoi,

Even een kort berichtje vanaf kantoor hoor...

Zohe zeg, vandaag weer lekker vier ons eraf toch?? Perfect hoor. Vier ons maal zeven dagen is 2,8 kilo in de week. Als het zo doorgaat zit je in no time op je streefgewicht! Maar ja, helaas is het niet zo makkelijk he, en is het vaak toch met ups en downs. Ondanks goed lijnen de ene dag wel een beloning op de weegschaal en de andere dag niet. Maar daar denken we lekker niet aan!! Lekker hoor, dat gewicht van jou. Jij wil (natuurlijk) er nog veel meer vanaf, maar tot nu toe kan ik alleen maar dromen van jouw gewicht haha. Gelukkig gaat het bij mij ook goed, alhoewel ik wel weer trek in allerlei lekkere dingen heb. Wat is dat toch he, als je alles "mag" weet ik op een gegeven moment gewoon niet meer waar ik nou het meeste trek in heb, en nu ik weer aan het lijnen ben heb ik alweer visioenen van chinees eten?!?! Babi pangang en foe yong hai, ik zou er nu (na 2,5 dag lijnen) al bijna een moord voor doen. Ik spoor volgens mij echt niet.... Nou ja, maar weer verder met de groene knabbels. "Mjammie". Ahum. Hopelijk worden we morgen weer blij van de weegschaal. Jij duikt dan lekker de 86 in en ik ga de 98 in als het goed is.

wordt vervolgd.....

doeiiiii

:twix2:
October 6, 2010 om 16:39
Hoi Trijntje,
Wat een strijd altijd weer he! Altijd maar weer bezig zijn met de lijn. Maar je bent weer op de goede weg(+)
Ik ben ook altijd een lekkere eter en mag ook graag koken. Mijn man en de kinderen lusten ook altijd wel lekker dingen en zo gaan we dan altijd maar weer lekker door! Maar de knop ging bij mij om na de vakantie.
De foto's!!! Wat een drama en ik voelde me gewoon niet lekker in mijn vel.
Nu moest er echt wat gebeuren! En ook een beetje snel zodat de motivatie hoog bleef!
Ik ben nu 5 weken aan het cambridge dieet. En.. al 11 kilo kwijt. Ik heb mijn moeilijke momenten heus wel maar als ik dan zie hoeveel resultaat het geeft dan doe je het weer ergens voor!
Iedereen begint het nu ook te zien en complimentjes zijn ook altijd leuk!
Zodoende ben ik ook op deze site gekomen en vind het heel leuk om te zien hoe iedereen het doet! Vooral het buddyidee spreekt mij aan zodat je je verhaal kwijt kan en elkaar kan steunen.*8*
Ik wens je in ieder geval :veelsucces: en zet 'm op en vooral :trotszijn:
Liefs Annemarie
October 7, 2010 om 03:26
Goeiemorgen!

Zo, ik zit nu op m'n werk achter de comp en dat gaat toch het makkelijkst. Die laptop van mij thuis is hoognodig aan vervanging toe. Hij is nu al iets van acht jaar oud en zit volgens mij vol met troyaanse paarden. Kortom, niet meer vooruit te branden. Gelukkig doet ie t nog wel, want hij staat vol met foto's van de kleine. Voor de zekerheid laatst maar wel een externe harde schijf gekocht en een complete backup te maken, anders zou het echt een drama zijn natuurlijk. En op m'n BB kan ik wel (met moeite) inloggen op de site (duurt heel lang voordat ie al die afbeeldingen heeft geupload) maar kan ik eigenlijk niet iets terugtypen. Anyway, ik zit er nu goed in.

Hoe was het vanochtend op de weegschaal? Heb je de 87 achter je gelaten? Kicken he, steeds als er weer een kilo af is. Bij mij gaat het nog steeds hard, vanochtend weer een kilo eraf dus nu 98,2. 3,8 kilo in drie dagen, hopelijk blijft het zo gaan maar ik weet natuurlijk dat dat niet zo is. Als ik op m'n grafiekje kijk dan is dat precies hetzelfde als vorige keer toen ik de spirit kreeg (en afviel tot 92,2). Toen ook vier kilo in drie dagen. Maar nu doe ik het eigenlijk nog iets strenger want ik doe nu echt strikt fase 1 en vorige keer zat ik een beetje te sjoemelen. Ik hoop door nu streng voor mezelf te zijn dat ik beter in ketose blijf, want volgens mij ging ik vorige keer met dat sjoemelen een beetje in en uit ketose. De eerste dagen ging als een tierelier, maar op een gegeven moment stond ik soms echt dagen stil. Vanochtend even op zo'n ketostickje geplast en ik ben wel in ketose. Zat in iets van het derde hokje dus prima. Tsja, wat ik gisteravond al zei: vanavond volgt de eerste grote beproeving: CHINEES! Hoe moet ik dat in godsnaam afslaan?? Ik heb er zo'n trek in (zelfs nu al, om half tien 's ochtends...). Ik hoop zo dat ik sterk ben. Ik heb m'n prodimed-eten mee en dat is ook best lekker. Van die prodipasta, waar ik dan zelf lekker verse basilicum en een paar verse tomaatjes bij doe, met een klein beetje olijfolie en wat peper en zout. Echt niet verkeerd, maar goed, het is geen chinees... zucht. Hoe doorsta jij al die beproevingen, als je voor man en kinderen lekker macaroni ofzo staat te bereiden? Terwijl jij aan een stukje kip zit? Of eten die gewoon mee met jouw lichte voedsel??

Nou heel veel succes en tot mails!

doeiiiiii
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan