Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

Kickbike woog op het moment van schrijven 80.60 kg (bmi: 25.73).

Vandaag gezond voer ingeslagen bij de Lidl! Ik heb net een lunch gehad van 2 lijnzaadcrackers met Hüttenkäse en sterrenkers. Heel erg lekker en door de crackers ben je ff aan het kauwen.
Verder allemaal gezond biologische groente ingeslagen, prei, tomaat, courgette, spitskool, rode bieten. Daar moet wat lekkers mee te maken zijn.
Het valt me reuze mee om wat minder te eten. Ik houd me de hele week al strikt aan 1 bord warm eten met veel groente en 2 kleine aardappels. Het toetje, magere yoghurt zonder roosvicee, bewaar ik voor ' savonds. Heb ik nog wat te "snoepen" savonds. Harry doet daar ook aan mee :-)

Ik eet elke ochtend standaard (al jaren) magere yoghurt, met 3 eetlepels meusli met noten en 100 ml sinaasappelsap. Daar wil ik wat variatie in aanbrengen. Ik heb nu Brinta met appel en rozijn en havermoutpap...............kijken of dat lekker is.

Gisteren heb ik een rondje van 6,7 km gestept. Daar doe ik (nu nog, ik bouw het langzaam op) 39 minuten over. Het was heerlijk, lekker herfstzonnetje en heerlijk rustig op de weg.


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan