Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

Karel53 woog op het moment van schrijven 85.10 kg (bmi: 30.15).

Hallo allemaal

Iemand al de pepernoten ontdekt in het schap van de supermarkt??

Ik dus wel en lekker!!!! Maar niet de hele zak leegeten, zelf doe ik 10 stuks op een dag, kan dat???

Onbekend
September 30, 2010 om 11:29
Dag Karel,

Ik weet niet welk systeem jij volgt, maar volgens het Flexipoints systeem van Weight Watchers is een handvol noten = 2 punten :-) Noten bevatten gezonde olieën, maar spijtig genoeg ook redelijk veel calorieën. Maar een handvol per dag moet kunnen :cool06:

Wat de kousen betreft: ik vertik het gewoon van een maat groter te kopen, ik ga gewoon zorgen dat ik er weer in pas :cool07: In afwachting kan ik het doen met die zelf-ophouders. Ik draag trouwens niet zoveel rokken, maar ik werk als receptioniste en als er een grote belangrijke meeting is dan draag ik al wel eens een rok. Staat welk sjieker.

Groetjes,

Jeanne
Onbekend
September 30, 2010 om 14:00
Volgens mij zitten er in pepernoten best wel veel calorieën, want er zit veel suiker in. Maar tien per dag kan misschien wel, ligt aan jouw dieet. Ik vind het wel knap van jou dat je het bij tien kunt houden als je ze zo lekker vindt! Ik persoonlijk vind die chocoladepepernoten lekkerder.
October 1, 2010 om 08:42
hey karel ja ik ben er weer sinds een weekje toch maar weer aan de slg heb ondertussen een nieuw laptopje dus kan ik weer mailen .
ik was gestopt met roken en de kilo,s vloger eraan pff .
helaas na veel stress afgelopen periode weer een beetje gaan roken ongeveer 5 sigaretten per dag . ach kan niet alles he afvallen en stoppen met roken . dus ik heb me voor genomen eerst mijn streefgweicht halen in december en dan januari weer een poging met het roken
hoe gaat het met jou ?

liefs roos
Onbekend
October 4, 2010 om 01:27
tja, persoonlijk zie ik niet in waarom je niet 10 pepernoten per dag kunt eten, maar ja, dan moet je 't wel bij die 10 houden. Ik zelf zou dat niet kunnen!
Onbekend
October 4, 2010 om 03:00
Hey hey!
Nou, dat vind ik knap hoor! Natuurlijk kun je er 10 nemen per dag. Wel beheersen natuurlijk om de rest niet op te eten. Als je dat kunt, dan vind ik je een kei!!!

Liefs
:daffodille:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan