Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

Jookoo woog op het moment van schrijven 93.00 kg (bmi: 31.07).

Hallo,

:halloallemaal1::hierbenik: weer.
Nu pas beeindig ik de zomerstop.Maandag begin ik gelijk weer met de najaarsvakantie op Terschelling.:cruise:
En dan na die vakantie ga ik weer bloedserieus aan de slag met Adje.

Ik heb er schoon genoeg van nog steeds niet in de 80 te zitten. Hoezo zitten,ben hartstikke actief geweest de laatste maanden.

Een kort zomerverslagje.

Mijn vakantie periode begon met een heel fijne familiedag.

Bijna heel juni met vakantie waarvan de laatste week in Luxemburg.In Luxemburg niet gekookt,soms zelfs 2 x p/d uitgebreid terrassen.
Na die 4 weken totaal ben ik maar 2 kilo aangekomen.Ben ervan overtuigd dat die 2 kilo er de laatste week zijn bijgekomen.
Zonder moeite heb ik me in Het Franse land eettechnisch heel keurig gedragen.Zonder honger of dwangmatig vreten.Best veel druivesap (met) gedronken.
En het was een geweldige vakantie.
Ochtendgewicht einde maand 93 kg.

In juli veel gefietst en gewerkt.Wandelschoenen gekocht.Veel op visite en gehad.
En meebewegen met de hitte.Mijn lichaam kan niet goed tegen de hitte, ik hou dan vocht vast geloof ik,want als het nadien wat frisser is zeik ik alle kanten op.
En dat voelt dan best als een opluchting.
Veel heel koud alcoholvrij bier genuttigd, ook wijn.
Verjaardagen en een familiewokkenavond.
Na de begrafenis van een tante, het kasteeltuinconcert in Ruurlo.Voor de begrafenis hadden we geen kaartje voor het concert al geruime tijd.Een vreemde combinatie maar 't was wel goed zo.
Ochtendgewicht einde maand schommelend rond <92 kg

In augustus nog een weekendje weg (camping) met hele fijne vrienden.
Veel gewerkt.
Een neef van me is overleden.Zo verdrietig.Hij was een lieve man.
En heel druk geweest met voorbereiding van Diekhook in 't Lech.Wel heel gezellig vergaderd, af en toe kwamen de eigengestookte likeurtjes uit de keukenkastjes,kelders en achter andere verborgen deurtjes vandaan.
'T ja en dan werd het nog wel es laat.
Beetje op de Santos in de rondte.Ongeveer 300 km deze maand.
Beetje veel gewerkt.
Mijn lieve man heeft vele uren gestoken in het voorbereiden v/d verhuizing van zijn zoon van Deventer naar Texel.Van het vinden naar woonruimte tot vreselijk veel schoonmaken.Een tijdrovende job
Ik had thuis de tuin en schoonmaak."T was wel veel allemaal.
Genieten van het hoge water.Gelukkig geen last van gehad.
Ochtendgewicht rond 92 kg


Op de schitterende dag van 4 september in Mander bij Belsmolen het 25jarig huwelijksfeest van vrienden gevierd.De dag werd echt gevierd.Heel gevarieerd.
2 x 5 bloemstukken voor optocht wagens t.a.v aankondiging Diekhook in 't lech.
Nogmaals vergaderen.
Het wapen van Klein Borculo geschilderd plus welkom em weerkommen.Heel mooi geworden.
Nogmaals buurtvergaderen
Vrienden op visite en de uitspanning laten zien waar de krentewegge van de witte wieven bakkerij uit Zwiep vandaan komt.
Heeel veeel werken.
De keet schoon houden en de tuin bijhouden.:werkster::wasophangen:
Zoon van manlief erhuizen.
Onze buurt klaarmaken voor de lichtroute.
23,24,25 en 26 Diekhook in't lech.Onze straat ook mooi verlicht en was tevens het collectepunt voor de vrijwillige gift van bezoekers.Vier avonden was het super gezellig in en om de tent.
Ochtendgewicht gemiddeld ongeveer 91.8 - 92.2 kg

'T scheelt niks met vorig jaar.Echt helemaaal niks.

Maar dit jaar heb ik wel de 8 gezien en dat wordt een blijver voor 2011.

En dan is het morgen oktober.
Eerst dus vakantie op Terschelling.:bigsmile:
En dan gaan we weer wandelen,roeien en zwemmen voor een goeie conditie en gevoelsmatig ook om af tevallen.
En daarnaast in alle opzichten goed eten.

We blijven elkaar ontmoeten en iedereen heel veel afvalplezier.:altijdblijvenlachen:
Liefs :jookoo:


Onbekend
October 1, 2010 om 06:46
:e1:i1:n1:d1:e1:l1:i1:j1:k1

:bighug::wb:
Wat duurd jouw zomerstop lang en dan hebben we nog niet eens zomer gehad...:supercry:

eigenlijk dacht ik dat je nooit meer terug zou komen, maar :zucht:gelukkig, daar is ze weer...

Ik ben :bigsmile: dat je het goed gehad op, op wat vervelende dingen na..en zo te lezen heb je ook niet stil gezeten :zuster2::zuster3::zuster:, maar ja, dat had ik ook niet van jou verwacht...
Ik heb wel stil gelegen...:ziek: maar dat lees je wel, als je daar tijd voor hebt, anders mail ik het je wel.

Als je nu alle vakantie's achter de rug hebt, kan je je weer storten op je onderbroken afvalrace, maar eerlijk, is eerlijk, je hebt het netjes gedaan.:jippie::super!::jippie:
Onbekend
October 3, 2010 om 06:08
Lieve :jookoo:,

Ik dacht eerlijk gezegd dat het nooit meer zou gebeuren, jou terugkeer hier. Maar gelukkig je bent er weer. Eventjes maar, maar daarna weer helemaal. Ik heb jou ook gemist. En niet alleen vanwege de stilte hier, maar vooral jou persoonlijke aandacht en inbreng. Steun en vraag om steun.
Het is het wachten waard.
Ik ben wel jaloers hoor, dat jij lekker naar Terschelling gaat en ik hier moet werken. Maar ik gun het je en hoop dat je aan het genieten bent.

Volgens mij heb je een goede zomer gehad en dat doet me goed. Met alles wat je gedaan en niet gelaten hebt valt je gewicht nog mee. Maar inderdaad het wordt tijd voor daadwerkelijke verandering. Zowel voor jou als voor mij.

Ik heb trouwens ook een hele goede tijd gehad hoor. Ik hou van Texel. Heb ooit overwogen erheen te verhuizen, maar dat is niet toen niet doorgegaan. Wie weet, ooit, als ik heel oud ben.
De afgelopen maand was heel erg druk, maar daar is nu ook een eind aan gekomen. Dat wil zeggen dat ik in ieder geval de woensdag niet meer ga werken. Momenteel ben ik vreselijk verkouden, hoesten en proesten en heb ook even koorts gehad. Ik troost me met de gedachte dat ik niet de enige ben en dat het bij het jaargetijde hoort. En dat het niet is omdat ik mezelf voorbij gerend ben en te weinig weerstand heb.

Wat betreft afvallen heb ik niet veel te melden. Tijdens mijn vakantie was er een prima balans tussen eten en bewegen. Daarna mijn geweldige verjaardagsfeest, samen met 60 jarige zus, is er de klad in gekomen. HEt eten werd meer en het bewegen minder, dus de balans weer zoek. Ook met veel werken probeer ik de energie uit te veel eten te halen. Nu weer in het ritme. Ik ga er weer voor. Samen met jou en een paar andere buddies die nog over zijn. Ja, ik vind het ook jammer dat Koeriertje er niet meer is. Meer info dan jij hebt, heb ik niet. Wie weet komt ze toch weer eens terug.

Zo, hier laat ik het weer bij. Echt fijn dat je er weer bent. Heb zin om je te schrijven en je te lezen. Hoop dat je na Terschelling weer echt terug bent. En natuurlijk dat dat niet te lang meer duurt.

Liefs, :andante:
Onbekend
October 3, 2010 om 07:10
hallo meis!Ik heb je vacabntieverslag wat je gewicht betreft gelezen!Je bent nu weer weg!Veel plezier dan!Wat je gewicht betreft wil ik je zeggen dat afvallen echt een kwestie van jaren gaat worden!Je hebt dit jaar dus de 8 gezien dus je weet dat je het kunt!Probeer voor jezelf de grens iedere keer wat naar beneden te leggen,maar wil niet teveel!Ik heb mijn schade nog niet op schrift gezet!Wil mijn lichaam de kans geven zich eerst wat te herstellen!Dinsdag ga ik weer naar de diëtiste en dan komt het allemaal wel weer!blijf vooral moed houden meis!Groetjes van Ineke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan