Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

Wembam woog op het moment van schrijven 129.60 kg (bmi: 40.90).

Hallo allemaal,

Ben er weer na een moeilijke tijd met veel werken en heel ongezond eten. Pffff wanneer krijg ik mijn leventje nou eens onder controlle en wanneer kan ik weer afvallen.
Schrok me gisterenochtend helemaal rot. Was weer boven de 130. 130.3 om eerlijk te zijn. Kon wel janken. Het is dat het 6.15 was en ik over 15 minuten naar mijn werk moest anders was ik echt een een huilbui uitgebarsten.

Mijn broeken zitten weer strak en ik voel me ook weer moe en moedeloos. Bah ik wil me lekker energiek en fitaal voelen. Maar zoals ik al vaker gezegd heb ik geef nooit nooit nooit op. Want ik ben sterk en ik ga mijn doelen bereiken.

Jeetje als ik dat zo typ geloof ik erin maar als ik weer eens gezwicht ben voor een zak chips voel ik me rot en ben ik het geloof helemaal kwijt.

Dus lieve buddy's ik ga er weer volledig voor en zal jullie hulp hard nodig hebben. Probeer er zoveel mogelijk te zijn ook voor jullie.

groetjes wendy

Onbekend
September 30, 2010 om 11:37
Hoi Wendy,

Ik wil je heel graag steunen. Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik je als buddy heb toegevoegd. Bij mij wilde eerst ook de knop niet om, maar sinds ik hier mijn buddy's heb, gaat het een stuk beter.
En als ik het kan, moet het jou ook lukken! En zo te zien aan je grafiek is het je hier ook al eerder gelukt!
:fouten: Dus kom op::youcandoit:
:thinkpositivealways:
En denk bij die chips volgende keer:
:gewichtsvermindering1:


Heel veel succes en groetjes!
:succespoeh:

Katrien
September 30, 2010 om 12:48
Hey Wendy,

Zet ´m op! Ook mij is het gelukt na zoveel pogingen om over de eerste 30 te komen. Ik weet hoe frusterend het is en je zo ontzettend dik te voelen. Ook jou zal het lukken. Nu nog even de knop om!

Ikzelf heb heel veel baad bij de koolhydraatbeperkte methode van Yvonne Lemmers. Dit is voor mij de eerste methode die ik volg waar ik totaal geen honger heb en hoef te lijden. Chips en alle andere versnaperingen doen je op gegeven moment weinig meer. Echt een verademing is dat. Maar je moet natuurlijk vooral doen waar jij je het beste bij voelt, dat is belangrijk.

Succes en ik zal je zeker steunen in je afvalstrijd!

Liefs, Avelin
September 30, 2010 om 16:42
Hè meis,
Kom op, laat je kop niet hangen, kijk uit naar onder de 125 te komen, dan heb je weer 'n lekker zetje in de rug.
Iedereen kent de moeilijke momenten, kijk uit naar de feestdagen en neem 'n doel in je hoofd.
We steunen je allemaal.
Liefs Mary:alleskomtgoed2::bestemming::geloofinjezelf::goteam:
October 1, 2010 om 03:49
:bloemenlijn1:

Hee lieve Wen,

Thankx voor je ontzettend lieve reactie in mijn dagboekje!

Je schrijft daar trouwens (ergens tussen neus en lippen door), dat NEE zeggen zo moeilijk is, en niet alleen voor wat betreft voedsel, ik geloof dat je dáár een waarheid als een koe aanstipt, want jij weet toch wel, hè, Wen, dat ik 100% geloof in het verband tussen me fijn voelen over mezelf (onvoorwaardelijk houden van mezelf, onvoorwaardelijk trots zijn op mezelf en NEE durven zeggen op een respectvolle aardige manier tegen wie dan ook over wat dan ook, trouwens, wat dat betreft: altijd mijn waarheid durven zeggen tegen wie dan ook over wat dan ook) én de hoogte van mijn gewicht?
Hoe fijner ik me voel over mezelf, hoe lager mijn gewicht is....

Ik ben blij dat je er weer bent, en ik snap hé-le-maal dat je je rot geschrokken bent van je hogere gewicht, zeker omdat het boven de 130 was, dat had je nooit meer verwacht, toch. Gelukkig ben je dáár nu in ieder geval al weer ONDER, yes!!! Ga zo door!

Lieve Wendy, je schrijft: "Pffff wanneer krijg ik mijn leventje nou eens onder controlle en wanneer kan ik weer afvallen."
Lieffie, dat gaat stukje voor stukje, beetje bij beetje, en JA, daar hoort écht dat NEE zeggen bij, én tijd voor jezelf vrij maken, zo vaak mogelijk, echt.

En dat is allemaal niet zo simpel als dat ze dat in die prachtige zelfhulpboeken allemaal doen voorkomen, of hoe praktisch Dr. Phil het ook omschrijft, die vent (alhoewel ik hem leuk vind) is het tegenovergestelde van een sensitief (gevoelig) persoon, dus het tegenovergestelde van jou en mij.
Tuurlijk is het voor hem makkelijker om NEE te zeggen, om botter te zijn, om duidelijker te zijn, en om "schijt" aan de reacties van anderen te hebben en om zelfgerichter te zijn, gewoon omdat hij onze gevoelens niet voelt, en dát maakt het voor ons allemaal alleen maar moeilijker.

Maar, lieve Wen..... ik zeg hier dan wel "moeilijker", maar ik zeg niet: ONMOGELIJK, want lieve Wen, het is wél mogelijk, écht wel, maar het is voor ons sensitieve mensen wel moeilijk, maar nog steeds: wel mogelijk!

Maar..... je zult het wél moeten DOEN, je zult wel actie moeten ondernemen, je zult er wél doorheen moeten, door de moeilijke dingen, door het NEE zeggen, door het wél op een aardige en respectvolle manier jouw waarheid zeggen tegen mensen die dat misschien helemaal niet van jou willen horen, omdat die misschien helemaal niet willen dat jij verandert, dus dóór de dingen die je eigenlijk niet wilt doen, die van binnen in jou zitten, die jou een rotgevoel geven.

Meid, in jouw dagboekje van 30 augustus (1 maand geleden!) schreef je, dat je zo geschrokken was door wat die paragnost had gezegd, en daar schreef je ook: "Ik ga proberen, proberen mezelf te verbeteren en proberen meer aan mezelf te denken. Ik weet nog niet hoe maar daar kom ik nog wel denk ik. Meiden ik heb jullie hulp hard nodig want dit kan zomaar eens ook de sleutel zijn naar blijvend afvallen."

Lieffie, heb je hier inmiddels al wat structureels (elke dag) mee gedaan, en zo ja, hoe bevalt dat?

Meid, als je wil, lees dan mijn reactie van 31 augustus nog eens door die ik heb geschreven in jouw dagboekje van 30 augustus, misschien dat je er iets aan hebt. En nogmaals: mocht je specifiekere hulp van me willen, laat het me dan in een Persoonlijk Bericht weten, en dan krijg je die van mij, oké, maar dat laat ik rustig aan jou over, het maakt niet uit, iedereen leeft zijn eigen leven uiteindelijk op zijn eigen manier, en dat is goed, gewoon zoals het is, zoals jij ook goed genoeg bent, gewoon zoals jij bent, onthou dat altijd, lieve Wendy: jij bent een goed mens, gewoon zoals jij bent!

Lieve Wendy, hier hou ik het bij voor vandaag.
Weet dat ik aan je denk, en dat ik met je meeleef.

Enne: alle haren op mijn hoofd zijn twijfelloos:
jij kan dit, zoals ik ook, wij doen dit samen!

Dikke knuffel speciaal voor jou!

:jezelfknuffelen:

Liefs,
:zonnetje1972:
Onbekend
October 6, 2010 om 08:19
Hoi Wendy,

Hoe is het me je? Kun je al wat beter de verleidingen weerstaan? Ik heb er soms nog wel moeite mee hoor!:bloos:

Ik denk dat iedereen wel van die momenten heeft.

Heel veel :succes: en groetjes

Katrien
October 7, 2010 om 03:14
:bloemenlijn1:

Hee lieve Wen,

Het is nu 1 week ná je laatste dagboekje van hierboven.
Hoe gaat het inmiddels met je?

Liefs,

:zonnetje1972:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan