Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 30, 2010

Nhvpk woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.04).

Nou, ik ben weer terug.. 1 nachtje van huis geweest en gelijk miste ik vanmorgen mijn weegmoment.. Net terug dus wel op dat ding gaat staan, hij lijkt me gunstig gezint.. Ik kom niet met cijfers wat ik weeg me normaal 's ochtends en zonder kleding, maar morgen horen jullie meer.. De dienst/afscheid vandaag was mooi, wel emotioneel.. Daarna nog n rit van 3,5 uur terug naar huis dus dat was wel vermoeiend.. Toch ga ik straks nog wel even trainen, ook wel weer even lekker voor de ontlading.

Morgen weer vroege dienst, en daarna squashen. Tegen n nieuwe tegenstander, te weten mijn vader van 59 die in betere conditie is als ik.. Ik ben benieuwd!

Onbekend
September 30, 2010 om 12:23
He meid, Hihi inderdaad pff kuiten wat heb je daar nu aan (a):grinnik: Dankjewel voor je lieve reactie! Ik hoop dat het goed komt morgen op de weegschaal... Een beetje schrik dat ik bijgekomen ben ( ik weet niet waarom maar gewoon die gedachte ) Geen probleem van je later wegen dan hoop ik des te mooiere resultaten morgen! Inderdaad vermoeiend...Knap dat je toch nog besluit om te treinen! Heel veel succes morgen ;) Groetjes en succes!:prevail:
September 30, 2010 om 13:51
Hey meis,

Mja, ik begrijp het. Zweet het er maar eens lekker uit ;)

Leuk trouwens, squashen met je pa! :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan