Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 26, 2010

Marjan75 woog op het moment van schrijven 88.30 kg (bmi: 27.25).

Hoi!

Wat een heerlijke dag vandaag op het werk! De tijd vloog echt voorbij. Ik ben er net begonnen en krijg nu steeds meer verantwoordelijkheden. Één van mijn taken was altijd om de boodschappen te doen, mijn bazin vindt gezamenlijk lunchen namelijk heel gezellig en dus betaalt zij het brood/beleg/drinken/koekjes etc. Ik doe dan zo'n 1 keer per week boodschappen. Meestal was dat vrij ongezond en zonder veel keuze. Ik eet het liefst zoet op brood en had dus keuze uit hagelslag, vlokken, pindakaas, speculoos of chocopasta. Niet echt gezond en 3 points per eetlepel! De laatste keer had ik een potje jam meegenomen, maar nu zit ik dus iedere dag brood met jam te eten.. En variatie is juist zo belangrijk om het leuk te houden!
Nu heb ik het geluk dat mijn baas sindskort aan het lijnen is en dus sprak ze me vanmiddag aan op de boodschappen. Het lijstje voor morgen?

- Rucola
- Komkommer
- 30+ kaas
- Optimel (drink en kwark)
- Celestial seasons thee
- Magere "langlekker" melk (voor haar cappucino's haha)
- Rosbief
- Rookvlees
- Filet americain
- Kipfilet
- Volkorenbrood

En vooral géén koekjes! Niet zo leuk voor mijn andere 3 (slanke) collega's misschien, maar die moeten dat dan maar zelf meenemen. Zelf vul ik in de koelkast altijd de voorraad appels/bananen/mandarijnen aan omdat ik de enige ben die dat eet en zo dus tussendoor op m'n werk geen honger hoef te lijden. Ook ligt er in mijn laatje een pakje Opkikkers voor die "o zo bekende 4 uur cup-a-soup"-dip. Maar aangezien cup-a-soup 2 points is en opkikker 0, vind ik een bouillonetje ook prima! Stom hè, maar ik heb echt zin om boodschappen te doen en dan lekker te genieten van een koelkast vol gezond beleg! Op één of andere manier word ik daar zó blij van!

Mijn dag vandaag?

Ontbijt à 6 points
2 boterhammen met schwarzwälder schinken (een soort rauwe ham)
1 glas optimel

Tussendoor à 0 points
1 banaan

Lunch à 8 points
2 boterhammen met jam
1 cup-a-soup special tomaat, aubergine en mozarella

Tussendoor à 4 points
2 milkbreaks duo (chocola en banaan)

Avondeten à 12 points
Doperwten en worteltjes, gekookte aardappels, appelmoes en een stukje gegrilde pangasiusfilet
1 schaaltje optimel chocoladevla

Tussendoor à 4 points
Bakje lays baked

Prima dagje zo, dacht ik! Precies 34 points! Tussendoor drink ik thee, cola light of crystal clear.

Hoe gaat het bij jullie? Wilde ook mijn buddy "SweetPlusGirl" Nicole nog even in het zonnetje zetten vanwege haar vliegende start met Weight Watchers: -1,9 kilo! Hoppa! In the pocket!;)

Liefs!

:sandwich2:

October 26, 2010 om 17:07
Nou Marjan, dat wordt zeker smullen bij de lunch!
Het is ook een kwestie van knop omzetten dat een hartige boterham óók lekker is en je niet altijd zoet nodig hebt om voldaan te zijn qua smaak.

Veel plezier morgen met boodschappen doen! :)
October 27, 2010 om 03:15
Hoi Marjan,

Gisteravond heb ik echt iets slechts gedaan...pfff heb er zo een spijt van. Ik weet niet wat er in me omging, maar kon me niet beheersen: heb ongeveer 15 pepernoten genomen (met chocolade), 2 best grootte kaasblokjes 48+ en nog eens een grote hand vol snoep. Bah wat baal ik van mezelf, het ging net zo lekker en wat doe ik :oeps: Het gebeurde voor ik er erg in had! Denk dat het komt doordat ik in mijn 'periode' zit. Zo stom van mezelf! Maarja, gebeurd is gebeurd..kan er nu toch niks meer aan doen.

Ik weet niet hoeveel ik op heb aan punten, dus heb maar alle 49 vrijepunten geschreven. Zonde van die punten, maarja so be it! Gelukkig heb ik nog 6 dagen om het een beetje goed te maken. Ik ga gewoon die 6 dagen NIET boven mijn punten zitten en EXTRA veel sporten, dan ben ik hopelijk alsnog afgevallen.

Sorry ik moest mijn domme actie even aan je kwijt hoor :knipoog:

Ik ga er weer tegenaan!

Liefs Nicole
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan