Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 26, 2010

Kontiebontie woog op het moment van schrijven 73.50 kg (bmi: 24.84).

nou jongens! na weer een paar maandjes terug op t slechte pad geweest te zijn ben ik weer terug begonnen met afvallen!:jippie: nou is dit wel poging 580, maar het is weer gelukt om de knop om te zetten! ga het deze keer ook anders aanpakken, afgelopen keren was ik echt obsessed van de weegschaal, ging mezelf iedere ochtend wegen en als er dan niks af was of als ik ietsje aangekomen was dan was mn hele motivatie al snel weg, dus ging ik obsessief weinig eten zodat dat niet gebeurde.. nou je snapt t al wel, dat is natuurlijk voor geen meter vol te houden! en ook helemaal niet goed voor je want alles komt er weer 3 keer zo snel aan.

nu doe ik het zo: sochtends magere melk/yoghurt met cruesli balans.( appel/peer smaak, Jammie!), smiddags 1 of 2 geroosterde bruine boterhammen met light smeerkaas/ zaziki(is n soort griekse yoghurtspread met komkommer en knoflook) of light jam. en savonds eet ik wat de pot schaft maar neem een minder grote portie dan ik normaal nam want ik nam altijd een flink bord:beschaamd:, en stel dat ik tussendoor ( meestal tussen de lunch en avondeten ) honger krijg dan neem ik een opkikkertje, zitten meestal max. 10 calorieen in dus kan prima! hiernaast drink ik veel water( heb altijd een flesje bij me) en groene thee. ennnn grote verandering: ik ben gaan sporten!!:hardlopen: ik ga 2 keer in de week naar de sportschool en zorg dat ik minstens een uurtje in de weer ben! en als ik t straks beter vol houd wil ik misschien wel ietsje vaker en/of langer.

nou al met al ben ik er zelf best wel tevreden over! week 3 is aangebroken en ik ben tot nu toe al iets meer dan 2 kilo kwijt. Hopelijk ga ik het deze keer volhouden tot ik mijn streefgewicht berijk!! dat zou echt geweldig zijn :) ik zal af en toe even posten hoe het gaat!! want vind het ook altijd erg leuk en motiverend om bij anderen te lezen hoe ze t doen enzo!
succes!!
:rodehartjes:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan