Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 26, 2010

Lique58 woog op het moment van schrijven 93.70 kg (bmi: 31.67).

Niet zondigen, zo min mogelijk roken en 2kg aankomen terwijl ik nog niet eens echt gestopt ben. Dan zakt de moed me bij voorbaat al in de schoenen en hoop ik op een wonder (of zoiets).

Morgen start ik met de eerste tabletreeks Champix en heb ik de echte stopdag op 4 november a.s. geprogrammeerd.

Het klussen bij m'n zus leidt zeker af dus heb ik met mijn nichtje Liset afgesproken dat we donderdag gaan behangen. Vanmorgen hebben we samen behang gekocht en 2 kleuren bijpassende muurverf en gaan we samen van haar kamer een paleisje maken. De zeer donker afgewerkte zolder is inmiddels een lichte ruimte geworden waar twee meiden gaan bivakeren. Om enige privacy te garanderen worden er nog wel enkele wandjes opgetrokken maar die verhinderen niet dat wij er vol tegenaan gaan.

Zaterdag is manlief jarig en komen zijn kinderen naar Haarlem. Dat wordt dus ergens een hapje eten.
Ook moet ik me nog door een 'niet roken'-boek worstelen ....

Soms is het leven net jongleren: Hoe houd ik 7 ballen in de lucht?

PS: die 2kg heb ik nog niet genoteerd (kop in het zand) en kijk het even aan de rest van deze week.

Onbekend
October 27, 2010 om 03:47
Hoi hoi,
Even een korte reactie op je dagboekje, ik ben op dit moment niet zo gemotiveerd, dus lukt het me ook niet zo goed om een goeie buddy te zijn.
Nou heb ik niet "rokenprobleem" maar meer, het "metmezelfprobleem", en ben dan als troost gemakkelijk wat extra te nemen. Maar als ik dan een paar dagen goed mijn best doe en kom dan toch aan, dan ben ik het goede gevoel ook gelijk weer kwijt, en dat komt wel overeen denk ik met hoe jij het ervaart.
Zullen we toch maar gewoon gestaag door gaan? We gaan het gewoon weer proberen, ik hoop dat we het volhouden! En het is ontzettend knap als je nu ook nog met roken stopt! Dat is een opsteker!
gr. Liesbeth
en veel klusplezier!
Onbekend
October 27, 2010 om 15:09
Ha Liedeke,

de kracht van het visualiseren... het werkt dus.. alleen in dit geval niet met het effect wat jij graag zou bereiken. Visualiseer jezelf eens heerlijk slank, vrij ademend, in de rekken grijpend naar maatje 38.. je zult zien dat ook dit effect heeft! Alle gekheid op een stokje, het zou best wel eens kunnen dat je teveel denkt aan voedsel. Lees the Secret maar eens....
Imiddels bericht gekregen van mijn verzekering dat ik een nieuwe fiets kan ophalen bij de fietsenhandel. Meteen maar een extra slot erbij genomen zodat ik deze fiets zelfs in de berging vast kan zetten aan het rek. Triest eigenlijk dat dat nodig is.
Gisteravond naar Cirque du Soleil geweest, erg aan te raden! Het hele complete plaatje van muziek, optredens, humor is zo compleet, echt een superavond gehad.
Klus ze verder en succes met het stoppen met roken.. of zoals je in een affirmatie zou kunnen zeggen: “Het leven is te leuk om te MOETEN roken!”.
Tot later!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan