Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, October 28, 2010

VanityGirl woog op het moment van schrijven 90.70 kg (bmi: 27.99).

Nou toen ik hier weer opnieuw bij valtaf.nl ben begonnen, was ik ook gestart met weight watchers... ik weet dat ik daarvan afval maar toch werkt het niet echt voor me... soms ben ik druk bezig en krijg ineen keer honger en het werkt voor mij dan niet om eerst overal de punten van uit te rekenen... ondertussen ben ik dan alweer misselijk van de honger, haha.. dag vantevoren werkt ook niet want ik weet vantevoren niet waar ik zin in heb! Ik ben hier dus nu wel een kilo mee kwijtgeraakt.

Nu ga ik verder met gewoon proberen om zo gezond mogelijk te eten en wil gaan sporten.. maar wel thuis..dus denk dat ik weer ga beginnen met de zumba dvd's !

vandaag overdag ging goed... maar dan komt de avond..en dan gaat het weer fout :(
en wat ook niet heel goed is, is dat ik heel veel koffie drink..daar ben ik echt verslaafd aan.!:coffee: maar ik drink 't wel zonder suiker, zoetjes en koffiemelk!
Ik doe er alleen wat magere melk in wat ik opschuim zodat ik een magere cappucino krijg... dus dat valt dan wel mee toch!

Wat wel weer goed was, is dat ik vandaag dus even zumba heb gedaan! 't is alweer een hele tijd geleden dat ik heb gesport dus het is een stap in de goede richting..
ik heb altijd moeite om me ertoe te zetten maar ik heb gewoon de dvd opgezet en toen ik de muziek hoorde kreeg ik wel zin om het te doen! vaker doen dus!

En dit moet ik goed onthouden:
:gewichtsvermindering1:

November 14, 2010 om 16:14
Je eerste kilo is er al vanaf, de rest volgt zeker nog als je goed je best blijft doen. Veel succes alvast!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan