Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 29, 2010

Miepje10 woog op het moment van schrijven 97.90 kg (bmi: 34.28).

nou dat was een heftig verhaal he mijn vorig dagboek. HOI.:lachen:Was vergeten dat ik eraan begonnen was. Sorry,sorry,sorry dat ik zo weinig geschreven heb de afgelopen weken. Natuurlijk had ik daar wel mijn redenen voor, maar ben er nu wel klaar mee. Even voor jullie in het kort. Een slecht slapend meisje van 5, die toch hoe klein ze ook is zich niet veilig, bang en niet echt gelukkig voelt. :jamie:We gaan met haar nu naar een leuke vrouw die met haar tekent en danst en zingt en het gaat een stuk beter. Heerlijk. Natuurlijk zijn we en nog lang niet, maar ze laat al wat meer van zichzelf zien en is niet meer zo onzeker over zichzelf. Er zit nog wel een portie boosheid wat nog een beetje weggepoetst moet worden.

:hallo4:Verder is er 2 weken geleden het pand naast ons afgebrand. Dat was enorm heftig. Naast het geval dat de brand ook over kon slaan naar ons pand, is het echt een ramp voor onze buren. Het winkelpand wordt wel weer opgebouwd, maar de buren die het huurde zijn alles kwijt. Kleren, meubels, foto´s echt alles. Vreselijk. We hebben ze ook veel bijgestaan de afgelopen weken. Dit wens je niemand toe. En dan reacties van mensen die je niet kent, of er niets mee te maken hebben, wat een vreselijke mensen. Ze zullen het wel aangestoken hebben, zeker fraude van de belasting, waren zeker buitenlanders. ( Er woonde een pools echtpaar naast ons)zulke rare reacties krijg je dan. Het was gewoon kortsluiting in de meterkast. In het winkelpand. Het had niets met onze buren te maken. Gelukkig hebben onze buren een ander huis toegewezen gekregen en waren ze goed verzekerd, maar trouwfoto´s en hun kat( die heeft de brand niet overleefd) zijn ze echt kwijt. Elke ochtend als ik hier de deur uitstap ruik je het nog steeds. Het is een triest gezicht.

Verder heb ik ook nog een dilemma. Ik zit al 17 jaar bij een karnavalsbandje. en altijd met veel zin ga ik er na toe. Ook mijn man gaat altijd mee. Kinders kunnen ook mee dus een hartstikke leuk tijdsbesteding. Tot een tijdje terug. Er is een conflict ontstaan en tussen die mensen is er een enorme vrijving, oftewel het is niet echt gezellig meer. 1 persoon heeft toen gzegd dat hij wel zou stoppen, dus kwestie opgelost dachten we. Nu zijn die andere daar weer boos over en zijn altijd chacherijnig en doen alleen wat ze zelf willen. Lastig in een groep van 15 man. Oftewel mijn grens is bereikt. Ik vind het zo niet leuk meer en overweeg om eruit te stappen. Die personen die het nu niet gezellig maken gaan er niet uit, dus doe ik het maar. Toch is dit voor mij echt wel moeilijk. Natuurlijk zijn er bands genoeg waar ik bij kan, maar ik ben toch een beetje huiverig voor veranderingen. Dus ik wik en ik weeg, maar kom er tot nu toe niet echt uit.
GEVOLG: Eet en snoep teveel. Ben al een paar weken niet op de weegschaal gaan staan, en weet s´morgens al dat sávonds de kast weer opengaat door al deze gebeurtenissen. Zo moeilijk om mezelf eroverheen te zetten. Met ons meisje komt het echt wel goed daar ben ik niet bang voor. We hebben veel contact met de buren die het erg op prijs stellen, en ik moet gewoon ee nknoop doorhakken. Hupsakee dan kan ik ook weer verder. WAS HET MAAR ZO SIMPEL!!!
Volgende week gaat het vast beter.

Groetjes Annemieke

October 29, 2010 om 05:29
jeetje wat een verhaal, logisch dat je een hoop te verwerken hebt. het is niet niks zo'n brand naast je deur, volgens mij kan je alleen maar denken ik had het ook kunnen zijn.

heb je al geprobeerd om met die mensen van de band die het verpesten te gaan praten. dat je uitlegt dat je het niet leuk meer vind op deze manier, soms wil dat nog wel eens helpen.anders zou ik gewoon lekker een andere band opzoeken, er zijn zat andere die jou wel waarderen. je moet er met plezier heen gaan en niet met lood in je schoenen van daar gaan we weer.

fijn dat het met je dochter beter gaat, je verbaasd je erover wat een kind van 5 allemaal vast kan houden en bewust mee kan maken. ik heb rond die tijd ook een rotperiode meegemaakt en mijn dochter verbaasde mij toen ook met wat er allemaal in dat koppie omging.

probeer een beetje rustig aan te doen en je tijd te nemen om dingen te verwerken, stap er niet te snel overheen zou ik zeggen.

:eenfijnweekend::hugsforyou:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan