Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 29, 2010

Rodeport woog op het moment van schrijven 58.90 kg (bmi: 24.52).

Ben inmiddels al 3 dagen terug aan de koolhydraten. Helaas is dat terug te zien in mn gewicht. Hopelijk gaat de lijn straks toch weer naar beneden!
Ik wil weer kunnen sporten!!! :armoefeningen::hardlopen::judo:

October 29, 2010 om 04:59
Ik zie dat je nu 58.9 kilo weegt. Jeetje, van zo'n gewicht kan ik alleen maar dromen... heb je zelf ergens niet zo iets van: ik ben nu al slank genoeg?

Je eet nu weer koolhydraten schrijf je, dat deed je eerst niet? Enne..sporten, waarom mag/kan je dat nu niet en weet je al wanneer je dat dan wel weer mag doen?
October 29, 2010 om 05:24
He Marleen, mijn gewicht is niet zo hoog omdat ik niet zo lang ben. En ben niet echt dik maar wel te goed geisoleerd naar mijn smaak ;-) Ben in september begonnen met het MDP en dat is ook een koolhydraatbeperkt dieet, daarna ongeluk gehad, toen kon ik bijna niks eten, en ben deze week weer gestart met brood eten (stukjes afscheuren en in mijn mond wringen ;-) ) Vanwege dat ongeluk (mijn mond, kaak en nek zijn nog erg pijnlijk bij hardlopen, judo is dus ook niet handig, en met gewichten trainen gaat nog niet vanwege flinke kneuzing aan mijn handen) dus erg inactief, en door dat niet sporten word ik ook steeds luier :-(
Ik wil gewoon weer tevreden zijn met mezelf... maar dat valt me momenteel nog niet mee.
October 30, 2010 om 03:14
Hoi Rodeport,

Natuurlijk gaat je gewicht straks weer naar beneden, zeker als je weer kunt sporten....ik kan me goed voorstellen dat je dat mist. Maar je moet ook je prioriteiten stellen....eerst maar eens goed herstellen en voorzichtig weer opbouwen (misschien kun je wat wandelen of fietsen?....of lukt dat ook nog niet?).
Ik wens je naast veel succes de komende week ook wat geduld om te herstellen....
October 30, 2010 om 08:35
Ik las dat je ook het wasborddieet gaat doen?
Misschien kunnen we elkaar dan steunen? :)

Dikke knuffel,

Charisleia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan