Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 29, 2010

Floor85 woog op het moment van schrijven 63.80 kg (bmi: 22.34).

Hey!

Jeeh, gelukkig vandaag weer in de 63. 63,8, nog steeds teveel, maar het gaat de goeie kant op. Afgelopen 2 weken echt ramp qua eten. Mn vriend had vakantie, en hij had zoveel lekkers in huis gehaald... :beschaamd: Daarnaast is mijn zus 10 dagen geleden bevallen, ik ben tante geworden en heb een heeeeeel lief neefje! Dus dat was ook weer reden voor een feestje. Die hele week me suf gegeten aan ongezonde belegde broodjes, chinees, pizza, shoarma, etc. Niet echt de bedoeling. Voelde me eind van de week zo dik en moe, dat ik nu maandag gezond begonnen ben. Met resultaat!

Heb woensdag wel gegourmet met vrienden, maar heb alleen biefstuk en kip gehad en veel groente, en als toetje 1 mini-pannekoek. Dus viel mee. Voordeel s dat mn vriend ineens zelf kwam met dat hij weer gezonder wilde eten, hij had ineens eczeem en dat had hij al jaren niet gehad. Dus nu gezellig samen gezond! Veeeeel makkelijker dan.

Plan is om niet te weinig te eten. Want daar ga ik constant mee de fout in. Ene week 1200, andere week 2200 ofzo. Dat werkt natuurlijk niet. Probeer rond de 1450 te gaan zitten, max. 1600. Dat werkte vorige keer het best. En letten op de verhoudingen natuurlijk!

Hoe gaat het met iedereen?
xxx

Onbekend
October 30, 2010 om 12:24
Heeeey Meis

klinkt goed ik ga weer kcal tellen gewoon tot 1200 tot 1300 dat werkt voor mij erg goed en geen brood meer voor mij :(

Nouw pff hoop dat het gaat lukken

en rode wijn is inderdaad vies hahaha
:liefs:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan