Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 29, 2010

Lana00 woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 23.80).

aarch ik heb gezondigd
niet goed! Het was middagpauze en iedereen had frietjes besteld en ik zat daar met mijn slaatje. eerst lukte het nog wel, ik at gewoon mijn slaatje en negeerde de geur van de frieten . maar helemaal op het einde had men vriendin er genoeg en ze liet het halve pakje staan en zei al wie wil eet maar op. niemand moest er nog en in mijn hoofd hoorde ik het zinnetjes: 1 tje kan toch geen kwaad, gewoon eentje om te proeven. plots kon ik de verleiding niet meer aan en ééntje werd het hele pakje. achteraf voelde ik me zo schuldig. waarom at ik nu zo een stom pakje friet op. ik had er helemaal geen zin in, het is puur vet en zo hard had het me nu ook niet gesmaakt ! stom stom , ik mag me niet meer laten verleiden door zulke dommigheden

November 2, 2010, gewijzigd door Lana00 op November 2, 2010 om 16:25
hej merel
je hebt helemaal gelijk :)
ik merk dat ik soms de neiging heb om in oude gewoontes te vervallen en minder te eten dan goed voor me is. Terwijl mijn doelstelling was : niet aan kcal denken maar vooral gezond eten en bewegen . soms heb ik toch nog steeds de neiging een maaltijd over te slaan wat niet goed voor me is. ik moet leren dat zondigen ook niet zo erg is zolang ik over het algemeen gezond eet.
Waar ik wel al trots op ben is dat ik me nog steeds niet gewogen heb , ik wil dit zolang mogelijk uitstellen. misschien weeg ik me als ik een maand ofzo bezig ben , ik weet het nog niet . de reden dat ik me niet weeg is omdat ik anders te obsessief bezig ben met kilo s te verliezen, en zoals ik al zei wil ik niet dat dat op de eerste plaats komt :)
veel succes meid
xxx lana
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan