Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 29, 2010

Geschreven door Nightdream

Hoera!
Mijn derde informatieve boekje lag gisteren in de brievenbus. De titel is 'Werken in de horeca' en het is bedoeld voor kinderen in groep 8 en de brugklas. Zie hieronder de link voor de omslag.

http://94.100.122.44/1143250001-1143300000/1143283601-1143283700/1143283618_5_ycY5.jpeg

Ik ben hier natuurlijk héél erg trots op! En ik sta nog niet stil, want er ligt nog een boek (liefdesroman) van me bij de drukker en we zijn bezig met de laatste wijzigingen voor nog twee informatieve boekjes.
Ondertussen natuurlijk druk verder aan het schrijven voor nieuwe titels.

En dat is niet het enige goede nieuws: vanochtend gaf de weegschaal 94,4 aan, dus er is weer iets af! Niet veel, want de vorige keer was het 94,5, maar laten we maar zeggen dat alles is meegenomen.

Het ging gisteren qua eten weer wat beter, en ik heb ook lekker gesport. Aankomende woensdag wil ik Zumba gaan proberen in de sportschool. Ben benieuwd of ik het wat vind.

Maar om nou te zeggen dat dingen helemaal geweldig zijn, helaas. Ik heb nog steeds de drang om veel te eten, dus ik moet echt heeel streng voor mezelf zijn. Mijn doel is nu Egypte, dus ik hoop dat ik daardoor kan blijven volhouden, maar het blijft lastig.

Aankomend weekend hoop ik dat het ook allemaal goed gaat. Afleiding heb ik genoeg, maar ik weet niet of het werkelijk allemaal zo goed voor me is. Zaterdag ga ik eten bij een goede vriend en daarna gaan we met een groep richting Tilburg voor een concert. Dan blijf ik bij die goede vriend slapen en de volgende dag ga ik weer lekker naar huis.
Zondag is er eerst een etentje met de familie. We gaan bij een goed restaurant eten. Nadeel: het is een lopend buffet en er is zoveel keuze.
Daarna heb ik een feestje bij een vriend, in het thema van Halloween.

Ben benieuwd hoe het weekend me zal vergaan. Met name het etentje zondag...


Iedereen trouwens bedankt voor de leuke reacties bij mijn vorige bericht. het is fijn dat jullie tips geven en me proberen te helpen. Top!

October 30, 2010 om 05:49
hee meis,

0,1 eraf, natuurlijk mag je daar blij mee zijn. Alle beetjes helpen toch!! En ik weet zeker dat jij het ook kunt.. Probeer niet te streng tegen jezelf te zijn, dat je heel veel dingen moet.. Want dat kun je toch nooit volhouden. gewoon lekker aan je dagmenu's houden, en als je de neiging hebt om veel te gaan eten, een kop bouillion of zo drinken, dat werkt bij mij altijd. En af en toe gewoon genieten, want dat mag uiteraard ook.


Ik weet zeker dat jij het ook kan!!!

Liefs, Maartje
November 4, 2010 om 06:38
Wow, lijkt me echt gaaf om je eigen werk in handen te hebben :D

Hoe zijn alle etentjes verlopen? :) Ik hoop dat het allemaal is meegevallen. Buffetten vind ik ook altijd superlastig :(
November 4, 2010 om 12:17
Hei meid,

De omslag ziet er erg mooi uit!! Daar mag je terecht trots op zijn!!! En elk onsje eraf, is er 1tje af.
Ik hoop dat je een tof weekend hebt gehad en dat je ervan genoten hebt ! De rest komt nog wel.

Groetjes,Ingexx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan