Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 29, 2010

Adriana214 woog op het moment van schrijven 69.80 kg (bmi: 26.93).

Update zaterdag: 69.8 dus stabiel gebleven. Gisteravond bij sjaak (was mijn buurman, net verhuisd deze week) langs geweest in zijn nieuwe woning. Dat moest natuurlijk gevierd worden met een fles rose en toastjes met brie! Weer lekker in de fout gegaan want ik zat op de 1800 calorieen dus eigenlijk ben ik wel blij dat er niet wat terug aan is gekomen.Maar gezelligheid is ook belangrijk!

Goedemorgen allemaal,

weer eens tijd voor een nieuw berichtje, ik woog vanochtend nog steeds 69.8 en hoop dat ik overmorgen toch echt minder weeg.

Vanochtend een twitter-account aangemaakt, op aanraden van een vriendin, zodat ik valtaf eraan kon koppelen. Ben nog vrij onbekend met deze site maar als het net zo goed werkt als facebook enzo dan ben ik er wel blij mee.

Ik merk dat het voor mij goed werkt om dagelijks even wat te schrijven, het motiveerd en het is altijd fijn als je leuke reacties krijgt. Dank daarvoor!

Voor vandaag ff een rustige dag want ik heb een beetje last van mijn onderrug, dus ik denk dat ik gisteren iets te actief ben geweest. Dus vandaag lekker verder werken aan mijn logcabin-quilt (nu nog een wirwar van lapjes) en nog wat borduren want de buddha is ook nog steeds niet klaar moet ik bekennen.

Maar eerst eens informeren aan mijn vriend hoe het consult met de huisarts is verlopen, tsja hij heeft last van zijn darmen en dat duurt nu al even. Maar ik denk dat het wel zal meevallen.

Groetjes,

Adriana

October 29, 2010 om 07:29
Hey meid,

Leuk dat je een twitter account hebt gemaakt!
Misschien moet ik dat binnenkort toch ook maar eens doen.
Weekend ahead!
Ga je nog iets leuks doen met halloween?

:mumble:
Onbekend
October 29, 2010 om 18:14
Hey Meis!

Wat leuk dat quilten. Aan mij niet besteed. Te veel gepriegel.
Bedankt voor je berichtje.
Het gaat mwa nou ja eigenlijk niet zo lekker.
Wil graag zeggen van wel, maar dan lieg ik.
Ik ben heel erg moe momenteel, loop een beetje te lang op mn tenen voor mn werk. Moet weer een hoop en ik eet te weinig wat resulteerd in savonds snaaien.
Ben er van de week achter gekomen dat mn basale metabolisme op 1800 kcal ligt, dat is 600 kcal boven wat ik van mezelf op een dag mag. Dus ik eet te weinig en sta dus al weken zoniet al maanden in de spaarstand....
En in mn hoofd is het ook een chaos. Maar dat komt wel weer goed, ooit...
Met jou gaat het zo te lezen wel goed. Das heel mooi :) Vind ik erg fijn.

Dikke knuffel,

Wendy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan